Το παλάτι στη Βρετανία είχε βγει από τα «ρούχα» του με πολλές από τις επιλογές της Μέγκαν Μαρκλ. Η σύζυγος του Χάρι δεν ακολουθούσε πάντα το πρωτόκολλο για τη θέση της ως Δούκισσα, κάτι το οποίο έκανε το παλάτι να τη βάλει στο «στόχαστρο».

Αρκετές φορές ακολούθησε το δικό της προσωπικό στιλ και δεν πήγε σύμφωνα με τους κανόνες. Δείτε παραδείγματα:

Φόρεσε Dior στη βάπτιση του μικρού Archie

Για τη βάπτιση του μικρού Άρτσι η Μαρκλ φόρεσε ένα υπέροχο Dior φόρεμα, μια πολύ διαφορετική επιλογή από τους βρετανούς σχεδιαστές που επιλέγουν συνήθως οι royalties για σημαντικές περιστάσεις όπως αυτή (η Μίντλετον είχε επιλέξει McQueen για τα βαφτίσια και των τριών παιδιών της).

Παρέλειψε το καπέλο

Σύμφωνα με τη Daily Mail και όπως μεταδίδει το must.com.cy, η Μαρκλ έσπασε έναν ακόμα κανόνα κατά τη διάρκεια του πρώτου ατομικού ταξιδιού της με τη βασίλισσα Ελισάβετ, όταν δεν φόρεσε καπέλο. Το ταμπλόιντ αναφέρει ότι εφόσον η βασίλισσα φόρεσε ένα καπέλο με το ρούχο της, αναμενόταν ότι και η Μαρκλ θα ακολουθούσε το παράδειγμά της.

Φόρεσε μίνι

Oι γυναίκες πρέπει επίσης να φροντίζουν οι φούστες και τα φορέματά τους να μην είναι υπερβολικά κοντά, εδώ όμως πολλοί θεώρησαν ότι η Μέγκαν το παράκανε με το μαύρο tuxedo dress της.

Επέλεξε μη Βρετανή σχεδιάστρια για το νυφικό της

Η Μαρκλ πιστεύει ότι είναι η πρώτη που φόρεσε νυφικό από μη βρετανικό οίκο. Φυσικά, η σχεδιάστρια Κλερ Γουάιτ Κέλερ είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ο οίκος για τον οποίο σχεδιάζει αυτή τη στιγμή, ο Givenchy, είναι σίγουρα γαλλικός.

Παρέλειψε το καλσόν

Για να ανακοινώσει επίσημα την αρραβώνα της με τον πρίγκιπα, η Μαρκλ επέλεξε ένα πράσινο PAROSH φόρεμα κάτω από το λευκό της παλτό. Αυτή ήταν η αναμφισβήτητα η πρώτη φορά που είδαμε να σπάει το πρωτόκολλο, καθώς δεν φόρεσε καλσόν με το look της – ένα must για τα φορέματα που αποκαλύπτουν τα πόδια.

in.gr

Πηγή: newsone.gr