Αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε η Μελίνα Μακρή. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αποκάλυψε ότι περιμένει αγοράκι και παραδέχτηκε ότι πέρασε κρίση στον γάμο της.

«Δόξα τω Θεώ όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου. Είναι και δύσκολες οι εποχές, με Covid, οπότε προσέχω περισσότερο. Είναι ήσυχο, έχει βολευτεί. Είμαι 6,5 μηνών. Είναι μια ωραία, πρωτόγνωρη εμπειρία», είπε και πρόσθεσε:

«Έμαθα το φύλλο του μωρού με ένα πάρτι στο σπίτι μου. Μου το ανακοίνωσαν με μια τούρτα. Χαίρομαι πολύ που είναι αγοράκι».

«Το μωρό θα ήθελα…»

«Δεν έχω πάρει πάρα πολλά κιλά, η αλήθεια είναι. Παλιά όταν πάχαινα έπαιρνα μόνο στο πρόσωπο. Τώρα έχω μόνο κοιλιά. Έχω πάρει 8 κιλά με την εγκυμοσύνη. Επειδή έχω θυροειδή, χασιμότο, δίνω αγώνα με τα κιλά», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Σε ερώτηση για το τι θα ήθελε να πάρει από εκείνη το μωρό της και τι από τον σύζυγό της, αποκρίθηκε: «Το μωρό θα ήθελα από εμένα να πάρει τον δυναμισμό μου και από τον σύζυγο την ψυχραιμία και τη λογική του. Επίσης, ας του πάρει τα πεταχτά αυτιά, είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό».

«Είμαι παντρεμένη από το 2015 αλλά μαζί με τον Φράνκι είμαστε 13 χρόνια», είπε για τον γάμο της και συμπλήρωσε:

«Είναι ηχολήπτης αλλά λόγω της κρίσης στον κλάδο πλέον είναι υπεύθυνος προσωπικού σε δύο καταστήματα. Εγώ εδώ και δύο χρόνια κάνω ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής».

«Περάσαμε κρίση»

«Το 2020 περάσαμε κρίση στον γάμο μας. Με την καραντίνα και την αλλαγή του επαγγέλματός του ήταν μια δύσκολη φάση για εμάς. Περάσαμε μια φάση και στεναχώριας και αποξένωσης», παραδέχτηκε.

«Στο σχολείο είχα δεχτεί bullying αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να το προκαλούσε. Ήμουν πολύ ντροπαλή και κλειστή ως χαρακτήρας και φαινόμουν εύκολος στόχος», εξομολογήθηκε.

«Έχω φοβίες. Δεν μπαίνω σε ασανσέρ και φοβάμαι και τα έντομα. Ακόμα και μια μύγα», κατέληξε.

Πηγή: newsone.gr