Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Μέμος Μπεγνής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή, την καριέρα του, τα social media και αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια.

«Με αγκάλιασαν στο ξεκίνημά μου»

«Από το ‘Άκρως Οικογενειακών»’ θυμάμαι τα χρόνια της αθωότητας, το ξεκίνημά μου. Το ‘Άκρως Οικογενειακών’ μέχρι και σήμερα κάνει τεράστια επιτυχία. Η Ναταλία Τσαλίκη και ο Γιάννης Μπέζος με αγκάλιασαν στο ξεκίνημά μου», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Από το ‘Μη μου λες αντίο’ θυμάμαι το μεγάλο στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου, ήταν η πρώτη φορά ως πρωταγωνιστής. Υπήρχαν τεράστιες δυσκολίες στα γυρίσματά του, είχε απίστευτο κρύο, δεν μπορούσα να μιλήσω από το κρύο».

«Έχουν ισοπεδωθεί όλα»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στα social media και την σχέση που διατηρεί με αυτά.

«Με τα social media έχουν ισοπεδωθεί όλα. Δεν υπάρχει το star system είναι όλα ισοπεδωμένα. Παλιά οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πιο έντονες, ταυτιζόταν ο κόσμος με τον ρόλο που έκανες», σημείωσε σχετικά.

Για τις συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αποκάλυψε: «Έχω αντιμετωπίσει τοξική συμπεριφορά σε θίασο, σηκώθηκα και έφυγα πριν ξεκινήσει η παράσταση. Πρέπει να φεύγουμε από τις τοξικές συμπεριφορές, δε θα κλείσει καμία πόρτα».

«Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία. Είμαι υπέρ της ψυχοθεραπείας άλλα όταν υπάρχει σοβαρός λόγος. Όταν χωρίζει κάποιος και πάει για ψυχοθεραπεία, το θεωρώ αμερικανιά. Είναι μία μόδα που έχει έρθει από το εξωτερικό το να θέλουμε τον ψυχοθεραπευτή μας για τα πάντα», υπογράμμισε.

Ο Μέμος Μπεγνής θα πρωταγωνιστήσει σε μία παιδική παράσταση με τη Ναταλία Δραγούμη και από τον χειμώνα ετοιμάζει «κάτι στην τηλεόραση και στο θέατρο».

Πηγή: newsone.gr