Ένας πολύ μεθυσμένος άνδρας, που χρησιμοποίησε υβριστικά λόγια, κατά των ομοφυλοφίλων, και ρατσιστική γλώσσα, στην καμπίνα ενός επιβατικού αεροσκάφους, αποβιβάστηκε άμεσα. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό το τίμημα που πλήρωσε.

Το viral βίντεο, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο TMZ δείχνει τον άνδρα να περιφέρεται στον διάδρομο και να ψάχνει τις αποσκευές του, καθώς το πλήρωμα και το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου, περιμένουν να τον συνοδεύσουν προς την έξοδο του αεροσκάφους, το οποίο επρόκειτο να πετάξει από τη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια στο Ντάλας του Τέξας.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να μαλώνει με μια αεροσυνοδό και να αποκαλεί τους επιβάτες “π…δες”. Διακρίνονται αεροσυνοδοί να προτρέπουν συνεχώς τον άνδρα να εντοπίσει την τσάντα του, ώστε να μπορέσει να αποβιβαστεί από το αεροπλάνο.

«Είναι μια γ….μένη Foley τσάντα, μια σουηδική τσάντα», λέει δυνατά ο άνδρας και αργότερα στο βίντεο περιέγραψε τις αποσκευές ως «καλύτερη τσάντα από ό,τι οι περισσότεροι μπορούν να αντέξουν οικονομικά.»

Ο άνδρας είπε, επίσης, σαρκαστικά ότι ήταν ρατσιστής, λόγω του χρώματος των αποσκευών του: «Ναι, προφανώς, είμαι ένας λευκός, που διάλεξε μια μαύρη τσάντα, είμαι ρατσιστής», ακούγεται να λέει στην αεροσυνοδό και στους υπόλοιπους επιβάτες.

Όταν του είπαν, ότι τον έδιωχναν από το αεροπλάνο, ζήτησε να μάθει αν η αεροπορική εταιρεία σκόπευε να «του κάνει δώρο άλλη πτήση.»

Ακραίες εκφράσεις

Εξέφρασε, επίσης, την ελπίδα ότι το αεροπλάνο, γεμάτο με «φιλελεύθερους π…δες» όπως είπε, θα συντριβεί κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Όταν ο άνδρας είπε ότι είναι χημικός μηχανικός, που εργάζεται στην Glaxo Smith Kline, αρκετοί επιβάτες ακούγονται να λένε «όχι πια» σχεδόν από κοινού. Ο άνδρας τότε προκάλεσε, επίσης, τους επιβάτες να επικοινωνήσουν με την εταιρεία, λέγοντας ότι θα παραιτηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Όταν ήρθε σε επαφή με το TMZ, η Glaxo Smith Kline, δήλωσε ότι ο άνδρας δεν ήταν πλέον υπάλληλος της εταιρείας:

«Διεξάγαμε αμέσως έρευνα κι από την Πέμπτη, δεν εργάζεται πλέον στη GSK», ανέφερε η δήλωση. «Οι θέσεις του ατόμου ήταν κατακριτέες και δεν αντικατοπτρίζουν την εταιρική μας κουλτούρα».

in.gr

Πηγή: newsone.gr