Τέλος στις φήμες για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τρία από τα 14 παιδιά της 76χρονης ηθοποιού Μία Φάροου επιχειρεί να βάλει η ίδια μέσω ενός Tweet.  Σύμφωνα με τις φήμες,  τα πραγματικά αίτια δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ η ίδια η Φάρροου κατηγορείται ότι έχει ευθύνες.

Η ηθοποιός ως τώρα είχε αποφύγει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, σεβόμενη και την επιθυμία των παιδιών της να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πληροφορίες για εκείνα. Ωστόσο, οι φήμες έχουν φουντώσει από τη στιγμή μάλιστα που προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ Allen vs Farrow, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να υποχρεώνεται να τις αντικρούσει.  Με μία ανακοίνωση στο Twitter της, επιχειρεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα:

«Ως μητέρα 14 παιδιών, η οικογένειά μου είναι τα πάντα για μένα. Ενώ διάλεξα μια καριέρα που με έβαλε στη δημόσια σκηνή, τα περισσότερα παιδιά μου επέλεξαν να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επειδή σέβομαι όλες τις επιθυμίες τους, για αυτό είμαι πολύ επιλεκτική στο τι δημοσιεύω. Πολύ λίγες οικογένειες είναι τέλειες και κάθε γονιός, που έχει χάσει το παιδί του, ξέρει ότι ο πόνος είναι ανελέητος και ακατάπαυστος. Παρ’ όλα αυτά, κάποιες κακεντρεχείς φήμες, βασισμένες σε ανακρίβειες,  εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και βάζουν στο στόχαστρο τις ζωές των παιδιών μου. Για να τιμήσω τη μνήμη τους, τα παιδιά τους και κάθε γονιό, που έχει χάσει το παιδί του, δημοσιεύω αυτό το μήνυμα», ξεκινά την ανάρτηση της η Μία Φάρροου.


Στη συνέχεια εξηγεί με λεπτομέρειες τα περιστατικά του θανάτου των παιδιών της, για να παύσει τις ανακρίβειες, που κυκλοφορούν: «Η αγαπημένη μου κόρη Tam πέθανε σε ηλικία 17 ετών από μια κατά λάθος υπερβολική δόση των φαρμάκων που έπαιρνε για τις ημικρανίες της και για την καρδιακή πάθηση, που είχε. H Lark ήταν μία καταπληκτική κόρη, αδερφή, σύντροφος και μητέρα για τα παιδιά της. Πέθανε στα 35 της από επιπλοκές του HIV/AIDS που είχε κολλήσει από έναν πρώην σύντροφό της. Παρά την ασθένειά της, έζησε μια γεμάτη και αγαπημένη ζωή με τα παιδιά της και τον σύντροφό της. Υπέκυψε στην ασθένεια της και πέθανε ξαφνικά στο νοσοκομείο ανήμερα των Χριστουγέννων στην αγκαλιά του συντρόφου της».

lark_previn
tam

Τέλος, η Μία Φάρροου αναφέρεται στον τελευταίο χαμό που πενθεί, αυτόν του γιου της, Thaddeus«Ο θαρραλέος γιος μου, ο Thaddeus ήταν 29 χρονών και ζούσε ευτυχισμένος με τη σύντροφο του. Όλοι περιμέναμε έναν γάμο, όμως όταν αυτή η σχέση έληξε απότομα, τότε αυτοκτόνησε»

thaddeus_farrow

«Αυτές είναι ανείπωτες τραγωδίες. Όποια άλλη εικασία για τον θάνατό τους απλά δείχνει ασέβεια στη ζωή τους και στις ζωές των παιδιών τους και των αγαπημένων τους», κλείνει τη δημοσίευση της η ηθοποιός, αναφερόμενη σε σχόλια, που προέκυψαν στα social media μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ Allen v.Farrow.

Τέλος, δηλώνει ευγνώμων που είναι μητέρα 14 παιδιών και γιαγιά 16 εγγονιών και κατέληξε ότι μπορεί η οικογένεια της να έχει ζήσει την απόγνωση, όμως πλέον είναι ευτυχισμένη. Στέλνοντας την αγάπη της και τις καλύτερες ευχές της στον κόσμο, αναφέρει ότι όλοι περνάνε τις δυσκολίες τους, υπονοώντας έτσι την παύση των εικασιών και των σχετικών δημοσιευμάτων, σεβόμενοι τις επιθυμίες των παιδιών της να μένουν μακριά από τη δημοσιότητα.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr