Η Ελένη Μενεγάκη, μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επέστρεψε δυναμικά στην μεσημεριανή ζώνη, μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega.

Η γνωστή παρουσιάστρια τον χρόνο που απείχε, αφοσιώθηκε πλήρως στην οικογένειά της και στα παιδιά της. Η ίδια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια τους απέκτησε από τον πρώτο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ η μικρή Μαρίνα είναι «καρπός» του ερώτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη, τόσο μέσα από την εκπομπή της, όσο και μέσα από τα social media, έχει αποδείξει πως είναι μια μαμά δεκάδων ταχυτήτων. Η ίδια, λόγω της αναγνωρισιμότητάς της, έχει φροντίσει να κρατά μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας την οικογένειά της, επιλέγοντας η ίδια τις στιγμές που θα δημοσιοποιηθούν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παρουσιάστρια προσπαθεί, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, να είναι πλήρως αφοσιωμένη στα παιδιά της, περνώντας ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο μαζί τους. Κλείνοντας, να σταθούμε σε μία φράση της παρουσιάστριας, η οποία στο παρελθόν είχε δηλώσει μιλώντας για την μητρότητα: «Η μαμά είναι χιλιάδες πράγματα μαζί».

Δείτε ορισμένα στιγμιότυπα της Ελένης Μενεγάκη με τα παιδιά της:

Ελένη Μενεγάκη

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr