Ο Στίβεν Τζέραρντ θυμήθηκε ένα περιστατικό που παραλίγο να τον κάνει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όταν έπεσε πάνω σε μια τσουγκράνα.

Ο Στίβεν Τζέραρντ έκανε μια γεμάτη καριέρα με τη Λίβερπουλ, της οποίας υπήρξε και αρχηγός. Τίποτα από όλα όσα έζησε μπορεί να μην είχε συμβεί, όταν βρέθηκε στον δρόμο του μια… τζουγκράνα.

Ο ίδιος θυμήθηκε μια ιστορία, όταν ακόμα αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής των «Reds». Παίζοντας μπάλα σε ένα χωράφι, αυτή μπλέχτηκε σε ένα θάμνο.

Μόλις πήγε να την βγάλει κλωτσώντας την, χτύπησε το πόδι του στο εργαλείο κηπουρικής με αποτέλεσμα να μπει κομμάτι στο δάχτυλό του και τρόμαξε φυσικά όταν άκουσε ότι μπορεί να χρειαστεί ακρωτηριασμός.

Αναλυτικα τα όσα είπε:

«Πήγε η μπάλα σε έναν θάμνο και πήγα να την κλωτσήσω για να τη βγάλω, αλλά χτύπησα σε μια τζουγκράνα και μπήκε στο δάχτυλό μου ένα κομμάτι. Έγινε άσχημο και μάλιστα μολύνθηκε, με αποτέλεσμα να μου λένε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί και να ακρωτηριαστεί αυτό το δάχτυλο!

Ευτυχώς στη Λίβερπουλ ο Στιβ Χάιγουεϊ έδωσε εντολή να μη γίνει η επέμβαση, να το πάμε με συντηρητική αγωγή και προσοχή και να το χειριστούμε με διαφορετικό τρόπο.»

in.gr

Πηγή: newsone.gr