Ο Μιχάλης Μαρκάτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και αναφέρθηκε στην υποκριτική και στο καφέ που διατηρεί, τα τελευταία χρόνια, με τον αδερφό του, στη Νέα Σμύρνη, αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες.

Όπως υπογράμμισε «ανοίξαμε αυτό το καφέ μαζί με τον αδερφό μου πριν τέσσερα χρόνια. Είναι κάτι που με κρατά και μένα στα πόδια μου ως οικογενειάρχη. Ήταν σοφή κίνηση να ασχοληθώ και με κάτι άλλο. Τα οικονομικά μου, από την υποκριτική μια χρονιά θα είναι καλά και μια όχι. Μια χρονιά έχεις δουλειά και μια δεν έχεις. Έχω δουλέψει και σε οικοδομή, έχω δουλέψει στα πρώτα έργα του Μετρό, delivery, πωλητής, νύχτα…».

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Μιχάλης Μαρκάτης

Σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί, ο Μιχάλης Μαρκάτης επεσήμανε «η αλήθεια είναι ότι στο τσακ δεν πρόλαβα να πάρω τα καλά λεφτά που δίνανε κάποτε. Είχα φτάσει κοντά αλλά άλλαξαν τα πράγματα. Παλιότερα ήταν καλά τα λεφτά. Υπήρξαν στιγμές που έλεγα “τώρα η δουλειά σου ποια είναι;”. Τώρα είμαστε στη φάση να βγάλουμε τη σεζόν. Δεν είναι ανθρώπινα πράγματα αυτά να ζεις με την αγωνία αν θα βγάλω τη σεζόν με ανοιχτό θέατρο για να πάρεις 150 ευρώ παραπάνω από ότι παίρνεις από το ταμείο. Έχω πολλά παράπονα από την κοινωνία και τον τρόπο που ζούμε».

Όσον αφορά τους συναδέλφους του που επιλέγουν να μπουν σε κάποιο ριάλιτι επιβίωσης, ο Μιχάλης Μαρκάτης σημείωσε «οι καιροί αλλάζουν, η δουλειά αλλάζει. Πολλοί συνάδελφοι ηθοποιοί μπορεί να βρίσκουν εκεί τα προς το ζην. Δεν τους κατακρίνω αλλά δε συμφωνώ. Καλύτερο είναι να επικεντρώνεσαι στην τέχνη σου αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα. Καθένας πορεύεται στη ζωή του όπως νομίζει».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr