Για την αγαπημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», μίλησε στο «Πάμε Δανάη» o Μιχάλης Ρέππας.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός αναφέρθηκε στις συγκρούσεις με τον Θανάση Παπαθανασίου, στον λόγο που είχαν αποφασίσει να μην προβάλλονται οι σειρές σε επαναλήψεις και έκανε ειδική μνεία στο #metoo.

«Τη ζωή μας ο Θανάσης και εγώ δεν την προγραμματίζουμε. πάντοτε πηγαίναμε όπως το έφερνε το πράγμα», δήλωσε για το συνεργάτη του.

«Έλεγα στο Θανάση Παπαθανασίου πάντα ότι «Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα» δεν είναι θέατρο, αλλά σήριαλ. Η καραντίνα έφερε τους «Συμπέθερους». Ό,τι συνέβη στο θεατρικό, το ίδιο συμβαίνει και στην τηλεοπτική μεταφορά μόνο που τώρα εντάσσονται τεράστια πακέτα κωμικής δράσης», ανέφερε για την θεατρική παράσταση που μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη από τη συχνότητα του MEGA.

«Πριν 14 χρονιά η αφομοίωση των Αλβανών στην Ελλάδα ήταν κάτι πρόσφατο. Πλέον οι Αλβανοί είναι μέσα στη ζωή μας. Tο έργο αυτό καταγραφεί τα εθνικά μας ελαττώματα και την ελληνική νοοτροπία. Τα ελαττώματα της ελληνικής νοοτροπίας δεν μειώνονται, δόξα τω θεό για εμάς τους ανθρώπους του χιούμορ», τόνισε για το θέμα που διαπραγματεύεται η σειρά.

«Οι «Τρεις Χάριτες» ήταν η αρχή μας. Ό,τι είμαστε δημιουργήθηκε μέσα από αυτό το σήριαλ. Το «Δις εξαμαρτείν» είναι μια ιστορία αγάπης και είναι μια εξαιρετικά αγαπημένη ανάμνηση», υπογράμμισε για τις πρώτες και μεγάλες του επιτυχίες.

«Είχαμε επιλέξει να μην προβάλλονται οι σειρές μας γιατί θεωρούσαμε ότι φθειρόμασταν χωρίς κέρδος. Δεν είμαι σίγουρος αν κάναμε καλά. Με τον Θανάση δεν έχουμε πολλές καλλιτεχνικές διαφωνίες. Οι χαρακτήρες μας δεν ταιριάζουν και τσακωνόμαστε», πρόσθεσε.

«Με τον Θανάση δεν τσακωνόμαστε ποτέ την ώρα του γυρίσματος. Συνήθως μαλώνουμε την ώρα του γραψίματος», παραδέχτηκε.

Για το #metoo δήλωσε: «Είχαμε ακούσει για κάποιους ότι μπορεί για παράδειγμα να είναι «γυναικάδες», όμως αυτά που καταγγέλλονται είναι σοβαρά αδικήματα. Δεν έχω απομακρύνει ηθοποιό από θίασο μου, έχω σκεφτεί όμως να το κάνω. Δεν είμαι συγκρουσιακός άνθρωπος. Έχω μετανιώσει μια-δυο φορές που δεν απομάκρυνα κάποιον από τον θίασο».

Όσο για τις οικονομικές του απολαβές και τις δυσκολίες που βίωσε, τόνισε: «Δεν έχω χρυσοπληρωθεί από την τηλεόραση. Έχω απλώς πληρωθεί καλά. Η τηλεόραση με έμαθε πάρα πολλά πράγματα. Μίλησα για τα οικονομικά μου προβλήματα μια περίοδο που όλοι οι Έλληνες αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες».

«Στους «Συμπέθερους» υπάρχουν πολλές φορές που από τα γέλια δεν μπορούμε να γυρίσουμε σκηνή», κατέληξε ο ίδιος για το πολύ καλό και φιλικό κλίμα που υπάρχει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Πηγή: newsone.gr