Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη», αλλά και στη ζωή της, την οποία και χαρακτήρισε «μυθιστορηματική».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και δε δίστασε να αναφερθεί στην αγωνία που ένιωσε για το πώς θα υποδεχτεί το κοινό στην ταινία.

«Αγωνία έχω πάντα. Νομίζω ότι η αγωνία φεύγει, όταν φεύγει και η ψυχή του καλλιτέχνη, μέχρι τότε παραμένει. Όσο πιο πολύ παίζεις, κάνεις πράγματα και όσο πιο πολύ σε τιμά το κοινό, τόσο πιο έντονο είναι. Φέτος, έκλεισα 40 χρόνια στην πρώτη γραμμή, είναι μεγάλη η τιμή και η ευγνωμοσύνη που νιώθω και προς τον Τύπο και προς το κοινό. Αυτό με συγκινεί πάντα και μου δημιουργεί ίσως πιο μεγάλη ευθύνη και για αυτό εξακολουθώ να έχω αγωνία», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σενάριο της νέας της ταινίας και εξήγησε πως ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Νομίζω ότι είμαι η απόδειξη ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Όταν βάλω κάτι στο μυαλό μου, πιστεύω πάντα ότι μπορεί να γίνει. Δεν έχω ποτέ στο μυαλό μου το “δε γίνεται”. Όταν έγραψα το “Σμύρνη μου Αγαπημένη”, δεν φαντάστηκα ότι θα έκανε τόσο τεράστια επιτυχία θεατρικά. Φαντάστηκα ότι θα έκανε επιτυχία, γιατί πίστευα πολύ στο θέμα της Σμύρνης», δήλωσε η Μιμή Ντενίση.

Όσο για τη ζωή της και την πιθανότητα να γίνει βιβλίο, η ηθοποιός είπε: «Αν γινόταν η ζωή μου σενάριο, θα ήταν το μεγαλύτερο best seller, αλλά δεν γίνεται, γιατί ζουν πάρα πολλοί. Δε μπορώ να τα πω όλα κανονικά, γιατί η ζωή μου έχει άμεση σχέση με την πολιτική ζωή της χώρας, με την πολιτική ζωή άλλων χωρών, με την κοινωνική ζωή. Ξέρω πολλά, έχω δει πολλά και μου έχουν συμβεί πολλά. Είναι μια ζωή μυθιστορηματική πάντως».

Πηγή: newsone.gr