Το όνειρό της να γίνει ιδιοκτήτρια της αγαπημένης της ομάδας στη Χιλή αποφάσισε να κυνηγήσει η εκρηκτική Ντανιέλα Τσάβες, ένα ποδοσφαιρόφιλο μοντέλο με πολλούς θαυμαστές στη χώρα της και όχι μόνο.

Η 32χρονη καλλονή, που έχει φωτογραφηθεί τρεις φορές για το εξώφυλλο του Playboy, είναι εδώ και χρόνια οπαδός της ομάδας Ο’Χίγκινς που εδρεύει στην πόλη Ρανκάγκουα και διαγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία της χώρας, κατέχοντας την έβδομη θέση στο τρέχον πρωτάθλημα.

chavez_2

Το πάθος της Τσάβες για το ποδόσφαιρο και η αγάπη της για την O’Χίγκις οδήγησαν την καλλονή, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, να ανοίξει τη δική της σελίδα στον ιστότοπο OnlyFans ώστε να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα κεφάλαια για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η εντυπωσιακή ξανθιά έχει ήδη συγκεντρώσει κοντά στα 4,7 εκατ. ευρώ από το OnlyFans, χρεώνοντας τους θαυμαστές της μια μηνιαία συνδρομή ύψους 18 ευρώ για να έχουν πρόσβαση στο «πικάντικο» περιεχόμενό της.

chavez_3

Όπως είπε η 32χρονη σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό ADN, ο μόνος λόγος που θέλησε να ανοίξει τον λογαριασμό στη συνδρομητική πλατφόρμα ήταν επειδή έμαθε ότι η αγαπημένη της ομάδα είναι προς πώληση. O χρηματικός στόχος που έχει θέσει είναι 20 εκατομμύρια ευρώ, και θεωρεί ότι με τη βοήθεια των θαυμαστών της μπορεί να τον πετύχει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεδομένου ότι η διαδικτυακή φήμη της καλλονής είναι ήδη τεράστια, με τους followers της στο Instagram να ξεπερνούν τα 16,6 εκατομμύρια, δεν αποκλείται να καταφέρει σύντομα να κάνει τον στόχο της πραγματικότητα.

Κλείσιμο

Πηγή: newsone.gr