Ελπίζοντας ότι θα είναι η τελευταία φορά, δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε: Πού είναι η Melania;

Την Τετάρτη, σκηνές χάους και εικόνες χωρίς προηγούμενο εξελίχθηκαν στην Ουάσιγκτον, μετά την εισβολή των οπαδών του Donald Trump στο Καπιτώλιο, την ώρα που συνεδρίαζε το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων προκειμένου να επικυρώσει την εκλογική νίκη του Joe BidenΠέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ δεκάδες άλλοι, τόσο μέλη του όχλου, όσο και αστυνομικοί υπέστησαν τραυματισμούς. Ο Donald Trump είπε στους δράστες ότι τους αγαπούσε και ότι είναι «ξεχωριστοί» Η Ivanka Trump τους ονόμασε «Αμερικανούς Πατριώτες». Η Melania Trump… δεν έκανε τίποτα.

Σύμφωνα με το CNN, την ώρα της εισβολής η Πρώτη Κυρία ασχολιόταν με μια φωτογράφηση του Λευκού Οίκου.

“Τραβήχτηκαν φωτογραφίες από χαλιά και άλλα αντικείμενα στο εσωτερικό της προεδρικής κατοικίας αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η Trump σκέφτεται να δημιουργήσει ένα coffee table που θα επικεντρώνεται στα κομμάτια που έχει αποκαταστήσει από τότε που εισήλθε στον Λευκό Οίκο.

Αν και τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και τα μέλη του προσωπικού της ρώτησαν εάν σχεδιαζε να σχολιάσει το βίαιο περιστατικό, η Trump διατήρησε τη σιωπή της.

“Απλώς δεν είναι πια σε θέση ψυχικά ή συναισθηματικά όπου να θέλει να εμπλακεί”, ανέφερε μια δεύτερη πηγή στο CNN.

Αργότερα εκείνη την ημέρα, τόσο η επικεφαλής προσωπικού του Trump, Stephanie Grisham όσο και η γραμματέας του Λευκού Οίκου υπεύθυνη για τα σοσιαλ μίντια, Anna Cristina Niceta, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές (και οι δύο διορίστηκαν από την Πρώτη Κυρία) υπέβαλαν την παραίτησή τους.

Μέχρι σήμερα, το πιο πρόσφατο tweet της Trump είναι οι ευχές της 1ης Ιανουαρίου για το νέο έτος «να γεμίσει με τις ευλογίες της χαράς, της καλής υγείας και της ειρήνης».

marieclaire.gr

Πηγή: newsone.gr