Εκατοντάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα σπίτια τους εξαιτίας της χθεσινής φωτιάς στη Βαρυμπόμπη, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που κινδύνευσαν ή είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη.

Ανάμεσα σε εκείνους που πέρασαν δραματικές ώρες – ευτυχώς με αίσιο τέλος – ήταν και η Νάσια Κονιτοπούλου που μίλησε για την πολύ δύσκολη χθεσινή ημέρα στο gossip-tv.gr.

Το σπίτι της τραγουδίστριας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πλατεία της Βαρυμπόμπης και τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν την κατοικία τους και να καταφύγουν σε γνωστούς και φίλους, αρχικά στο κοντινό Μενίδι και εδώ και λίγες ώρες στο σπίτι της συναδέλφου και φίλης της Κωνσταντίνας στη Γλυφάδα, μη γνωρίζοντας τι θα αντικρύσουν την επόμενη μέρα.

«Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά και το σπίτι μας σώθηκε, αλλά δεν περιγράφεται αυτό που ζήσαμε», δήλωσε.

«Στα καλά του καθουμένου. Ήταν ανεξήγητο αυτό που γινόταν. Στην αρχή έδειχνε να πηγαίνει προς τα κάτω ενώ πολλές φορές φαινόταν σαν να κατάφερναν να τη σβήσουν ξαφνικά ξαναφούντωνε».

-Τι ώρα αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε το σπίτι;

«Εγώ έφυγα με τα σκυλιά μου νωρίς το απόγευμα. Μας διώξανε. Ο γιος μου που είναι και εθελοντής έμεινε πίσω και στο παρά πέντε τον έδιωξαν με το ζόρι. Μεγάλη αγωνία. Ξαναλέω δόξα τω Θεώ, δεν είχαμε χειρότερα».

-Μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας;

«Δεν έχουμε πάθει ζημιές, ανέβηκε ο γιος μου και με ειδοποίησε αλλά δεν έχουμε ρεύμα και οι θερμοκρασία είναι ακόμα πολύ υψηλή, οπότε δεν νομίζω να γυρίσουμε άμεσα».

in.gr

Πηγή: newsone.gr