Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για ακόμη μια φορά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία 12 ετών από στενό φίλο των γονιών της.

Η ηθοποιός πέρασε το δικό της μήνυμα στα νέα παιδιά και αποκάλυψε ότι κάποιος έχει χρησιμοποιήσει σκηνές της από σίριαλ για να βγάλει χρήματα.

Η ίδια ανέφερε ότι κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάματος, ενώ υπενθύμισε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα, όταν ήταν 12 μόλις χρονών από στενό φίλο της οικογένειάς της.

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι ήταν ο έμπιστος των γονιών μου. Ένα μήνυμα για τα παιδιά, για τους γονείς, να μην εμπιστεύονται κανέναν, ούτε τον θείο. Το είπα στις αδερφές μου. Οι γονείς μου δεν το έμαθαν ποτέ, ίσως αργότερα. Ο πατέρας μου δεν θυμάται ούτε τον άνθρωπο αυτό. Ήταν φίλος των γονιών μου, Γάλλος, ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Έγινε μία φορά, μετά έφυγε από το νησί γιατί η αδερφή μου είναι πολύ άγρια. Ήμουν υπερβολικά ευγενική, ήμουν 12 χρονών. Δεν αντέδρασα όπως θα ήθελα, θεώρησα ότι μπορεί να φταίω σε κάτι. Καμία δικαιολογία δεν έχει. Ήμουν ένα κορίτσι πολύ απελευθερωμένο.» τόνισε.

Η ίδια αποκάλυψε ότι έχει πέσει και θύμα απάτης στο ίντερνετ όταν χρησιμοποιήθηκαν γυμνές σκηνές της από σίριαλ ώστε κάποιος να κερδίσει πολλά χρήματα. Ο άνθρωπος που το έκανε έχει ήδη δικαστεί.

in.gr

Πηγή: newsone.gr