Η Ναταλία Γερμανού στην σημερινή εκπομπή του Σαββάτου, του «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασε μαζί με την «ομάδα» της την συνέντευξη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη Vogue, στην οποία αντέδρασε για τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για την ηλικία της

Η Ναταλία Γερμανού, λοιπόν, θέλησε να πάρει θέση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τη θαυμάζω πολύ τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και μία ακόμα, την Πολίνα Πορίτσκοβα είναι δύο γυναίκες που μεγαλώνουν πολύ ωραία και δεν έχουν πειράξει στο πρόσωπό τους τίποτα».

Η αποκάλυψη στον αέρα

«Στο λέω εγώ που έχω τσιμπηθεί, το παραδέχομαι. Δεν λέω ψέματα στον κόσμο, να κοροϊδεύουμε τώρα τους ανθρώπους… Ενώ η Σάρα και η Πορίτσικοβα, επειδή βλέπω τις φωτογραφίες τους, είναι συνομήλικες και βλέπεις ότι μεγαλώνουν υπέροχα. Και λένε αυτή είναι η ρυτίδα μου, και έτσι είμαι και γουστάρω» συμπλήρωσε.

Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν δίστασε να…μουντζώσει τον εαυτό της: «Τους βγάζω το καπέλο και υποκλίνομαι και να… Το έκανα πολύ αυθόρμητα γιατί πραγματικά έτσι θα έπρεπε… ίσως… Από την άλλη, ο καθένας όπως νιώθει» σημείωσε.

Πηγή: newsone.gr