Ναταλία Γερμανού μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα», αναφέρθηκε τόσο στο επαγγελματικά της σχέδια και τις συζητήσεις που κάνει με το κανάλι, όσο και στους πρώην συντρόφους της.

Η Ναταλία Γερμανού για τη συμμετοχή της στο survivor

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» υπογράμμισε για τα επαγγελματικά της «ίσως προκύψει και κάτι άλλο στο δεύτερο μισό της σεζόν, ίσως και όχι. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις αναλυτικές, βολιδοσκοπιστικές ναι. Μια μουσική εκπομπή είναι πάντα καλοδεχούμενη, γιατί αγαπάω πάρα πολύ τη μουσική. Εγώ αν πήγαινα στο Survivor θα την κατέστρεφα την παραγωγή, θα με έβαζαν στην πρώτη βάρκα και θα με γύρναγαν πίσω. Στην ηλικία που είμαι τα χρήματα νομίζω ότι δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν αποφασίζω να πω ένα “ναι” ή “όχι”».

Η αναφορά της Ναταλίας Γερμανού στους πρώην της

Ερωτηθείσα για το σχόλιο του Θάνου Τζάνη, με τον οποίο είχε σχέση στο παρελθόν, η Ναταλία Γερμανού απάντησε «απλώς αναρωτήθηκα για ποιον λόγο να μου κρατάει κακία. Δεν είναι τολμηρό να βγάζω πρώην συντρόφους μου στην εκπομπή. Είναι αναπόφευκτο, όπου σταθείς και όπου βρεθείς κάποιος θα υπάρχει».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr