Με άθλιους χαρακτηρισμούς κατά της Ναταλίας Γερμανού, κυκλοφορεί η εφημερίδα

Συνεχίζει τις επιθέσεις κατά επωνύμων με ντροπιαστικά πρωτοσέλιδα για την προσωπική τους ζωή, η εφημερίδα Μακελειό. Τα χτυπήματα κατά του Χάρη Ρώμα, των Π. Φιλιππίδη και Π. Χαϊκάλη αλλά και κατά του Απ. Γκλέτσου, προκάλεσαν θύελλα αποδοκιμασιών καθώς επρόκειτο για πηχυαίους τίτλους για προσωπικά στοιχεία της ζωής τους. Και μάλιστα με ιδιαίτερα ντροπιαστικούς χαρακτηρισμούς.

Την Τρίτη η εφημερίδα αποφάσισε να «χτυπήσει» τη Ναταλία Γερμανού, χρησιμοποιώντας και πάλι αγοραία γλώσσα. Κάνει λόγο για «τεκνατζού» και «αφέντρα του σεξ», κρίνοντας τις προσωπικές της επιλογές και κατηγορώντας την ότι τώρα το παίζει κατήγορος της ακολασίας.

Στη γνωστή γραμμή του ο Στέφανος Χίος μιλά για διεφθαρμένο σύστημα ενώ δεν παραλείπει να τα βάλει και με τον Στέφανο Κορκολή, για μια παλιά ιστορία για την οποία έχει δώσει εξηγήσεις και η υπόθεση έχει τελειώσει. 

Τις προηγούμενες ημέρες η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση για τις καταγγελίες σε βάρος επωνύμων για σεξουαλική παρενόχληση.

Ετσι, με την ανιψιά του Χάρη Ρώμα, Εφη Ρασσιά, με αφορμή τις ψευδείς κατηγορίες που προέκυψαν προς το πρόσωπο του ηθοποιού, μίλησε η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στην κουβέντα τους η παρουσιάστρια, δε δίστασε να παραδεχτεί πως νιώθει να έχει πιαστεί κορόιδο, καθώς ήταν πολύ σίγουρη για κάποια άτομα, όμως μετά από καταγγελίες εναντίον τους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχει πέσει από τα σύννεφα, όπως αναφέρει το tlife.

«Εγώ νιώθω ότι πιάστηκα τόσο πολύ κορόιδο αυτές τις μέρες. Όχι με το θέμα του Χάρη, αλλά με άλλους ανθρώπους που βγαίνουν αυτό τον καιρό. Για ανθρώπους που πιθανόν να ήμουν πολύ σίγουρη, αλλά αισθάνομαι ότι έχω πιαστεί τόσο πολύ κορόιδο», δήλωσε η παρουσιάστρια. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Έφη Ρασσιά υποστήριξε το γνωστό ηθοποιό.

in.gr

Πηγή: newsone.gr