Τελικά, η Ναταλία Γερμανού θα το κάνει το μεράκι της!

Μπορεί, όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Direct» στον Alpha, να μην την άφησε ο αείμνηστος πατέρας της Φρέντυ Γερμανός να γίνει ηθοποιός, αλλά, έστω και τώρα, η παρουσιάστρια θα δοκιμάσει τις υποκριτικές της ικανότητες.

Απόψε στις 21.00, στο επιτυχημένο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha, οι αγαπημένοι μας ήρωες, ο Ηλίας και η Καίτη, συμμετέχουν σε τηλεοπτική εκπομπή, σε κανάλι του Πύργου, με οικοδέσποινα τη Νόνη Καρακαηδόνη, την οποία υποδύεται η Ναταλία Γερμανού! Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά. Ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) είναι καλεσμένος σε τοπικό κανάλι για να μιλήσει για το έργο της Eφορίας, έχοντας απέναντί του στο πάνελ τον εκπρόσωπο των επιχειρηματιών Πύργου με το επίθετο Μαλλιούρας. Eλα όμως που, την τελευταία στιγμή, ο Μαλλιούρας παθαίνει έμφραγμα και τη θέση του καλύπτει… η Καίτη Κίτσο (Κλέλια Ρένεση)!

Την εκπομπή στο τοπικό κανάλι του Πύργου συντονίζει η πασίγνωστη δημοσιογράφος Νόνη Καρακαηδόνη, όμως η κατάσταση με τους δυο καλεσμένους της θα ξεφύγει! Όπως μάθαμε, η Ναταλία πέρασε υπέροχα στα γυρίσματα και γέλασε με την καρδιά της!

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr