Το χρόνο πίσω γύρισε η Ναταλία Τσαλίκη. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και θυμήθηκε περιστατικά από τα γυρίσματα της σειράς «Άκρως Οικογενειακόν», στην οποία πρωταγωνιστούσε ως «Μαργαρίτα» μαζί με τον Γιάννη Μπέζο.

«Το «Άκρως Οικογενειακόν» αγαπήθηκε πολύ, γιατί μίλαγε για την οικογένεια με έναν πολύ γλυκό και οικείο τρόπο. Σε μία σκηνή υπήρχε ένα πετούμενο που έπρεπε να το κρατάω, έφυγε από τα χέρια μου και αυτό ήταν απρόσμενο και αστείο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη σκηνή που γιορτάζαμε την επέτειο μας με τον Γιάννη Μπέζο και ψάχναμε να βρούμε τρόπο να περάσουμε τη νύχτα μαζί και δεν μπορούσαμε».

«Νομίζαμε πως έγινε Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος»

Ένας αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς ήταν… ο Βησσαρίωνας, το κουνελάκι της μικρής Ιφιγένειας. Η ηθοποιός δήλωσε πως δεν ένιωθε πολύ άνετα να το κρατήσει σε μία σκηνή.

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς μάθαμε για τους Δίδυμους Πύργους και νομίζαμε πως έγινε Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Όσο για το ρόλο της «Μαργαρίτας», της αιώνιας φοιτήτριας της Νομικής, είπε πως δεν αντιμετώπισε μεγάλες υποκριτικές δυσκολίες.

«Το κείμενο κάποιες φορές ερχόταν με κάποια πιο ακραία και απότομα πράγματα που έπρεπε να πω στα παιδιά κι εγώ τα άλλαζα. Προσπαθώ πάντα να συμμετέχω στο κείμενο είτε είναι θεατρικό είτε τηλεοπτικό και να το φέρνω στην αισθητική μου. Κάποιες σειρές οικογενειακές που είχα δει μέχρι τότε είχαν κάποιο πιο ακραίο, επιθετικό ή «βίαιο» ύφος και δεν μου άρεσε», δήλωσε.

«Αυτό που έγραψε πιο πολύ στη σειρά είναι η αγάπη, η κατανόηση, η τρυφερότητα ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας. Η συνεργασία μου με τα παιδιά της σειράς ήταν σχεδόν μαμαδίστικη, έπαιρνα τα πράγματα πολύ προσωπικά», συμπλήρωσε.

«Δεν έχω ιδέα τι…»

Όπως ανέφερε, ένιωθε πολύ κουρασμένη εκείνη την περίοδο που γύριζε τη σειρά, καθώς έπαιζε και στο θέατρο.

«Ήταν, βέβαια, πολύ ωραίο που δουλεύαμε μαζί με τον Γιάννη, αλλά δεν προλαβαίναμε καν να τα πούμε εκτός τηλεόρασης και θεάτρου».

Η «Μαργαρίτα», ο ρόλος που υποδυόταν, χρωστούσε το Ναυτικό Δίκαιο, το τελευταίο μάθημά της για πτυχίο. Τι σχέση έχει η Ναταλία Τσαλίκη με το Ναυτικό Δίκαιο; «Στην πραγματικότητα δεν έχω ιδέα τι σημαίνει Ναυτικό Δίκαιο, παρ’ όλα αυτά προσπάθησα πολύ για να το περάσω το μάθημα και να πάρω το πτυχίο μου!», είπε χιουμοριστικά.

in.gr

Πηγή: newsone.gr