Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», για την προσωπική της ζωή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα τρίτο γάμο.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι δήλωσε για τις σχέσεις

Η τραγουδίστρια σημείωσε μεταξύ άλλων πως «επειδή μια σχέση μπορεί να τελειώσει για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό για να καταλάβεις γιατί τελείωσε. Αν το καταλάβεις, τότε η μισή νίκη έχει γίνει και η άλλη μισή είναι προσωπική υπόθεση».

«Στην αχαριστία τραβάω… κόκκινη γραμμή και δεν χρειάζομαι δεύτερη ερώτηση» δήλωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου για να προσθέσει, λίγο αργότερα, με χιούμορ πως «ναι, με φλερτάρουν οι άντρες, δεν έχω παράπονο αλλά μπορούν και καλύτερα».

Η απάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου στο ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου

Τέλος, ερωτηθείσα η ερμηνεύτρια για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, απάντησε: «Ε με τον γάμο, σήμερα! Έχει πέσει κανένα σύνθημα; Ποιος ο λόγος να με ρωτάνε όλοι αν θα παντρευτώ; Καλώς να έρθει και ο τρίτος γάμος…», ενώ στην ερώτηση ”ποιος άνθρωπος που θα μπορούσε να κερδίσει την καρδιά της” η τραγουδίστρια απάντησε: «Ένας ωραίος, τίμιος τύπος ο οποίος ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και τι ζητάει και με θέλει πάρα πολύ. Δηλαδή λέει ”Νατάσα” και σβήνει! Σβήνουν όλα, βγαίνουν από το ρεύμα» απάντησε με χαμόγελο η Θεοδωρίδου.

Enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr