Αρχική LIFESTYLE Nατάσσα Μποφίλιου: Όλο αυτό με τη γούνα έγινε επειδή είμαι αριστερή και...

Nατάσσα Μποφίλιου: Όλο αυτό με τη γούνα έγινε επειδή είμαι αριστερή και γυναίκα

26
0

Η τραγουδίστρια απαντά επί της ουσίας πρώτη φορά για τη φωτογράφιση στο Λονδίνο που προκάλεσε αντιδράσεις.

HΝατάσσα Μποφίλιου απάντησε στα σχόλια που ακούστηκαν για τη φωτογράφισή της στο Λονδίνο, μιλώντας στο podcast του Tάσου Μπιμπισίδη.

Απόσπασμα όσων είπε προβλήθηκε στο «Πρωινό μας». «Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι. Δεν μπορώ να τραγουδάω αυτό το είδος μουσικής και να έχω τα μαλλιά μου σε αυτό το χρώμα. Πρέπει να αδυνατίσω γιατί δεν γίνεται να φοράω στενά ρούχα. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει “μα δεν μπορεί να είσαι αυτά τα παραπάνω κιλάκια και να φοράς τόσο στενά ρούχα, πρέπει να φοράς φαρδιά ρούχα”», είπε.

«Μα εγώ φορούσα στενά ρούχα για να επιβάλω το δικαίωμά μου να κάνω ό,τι μου γουστάρει. Να φοράω στενά ρούχα άμα θέλω, να βγάζω τα β@@ μου άμα θέλω, να τα βάζω μέσα άμα θέλω. Οπότε εγώ ένιωθα την ανάγκη να το διεκδικήσω χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω» ανέφερε η Νατάσα Μποφίλιου.

«Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου» ανέφερε ακόμη η Νατάσσα Μποφίλιου.

real.gr

Πηγή: newsone.gr