Στην άμεση ενίσχυση  των αεροπορικών βάσεων της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με 26 pickup οχήματα του Nissan Navara, προχώρησε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Τα συγκεκριμένα οχήματα που με την ποιότητα και τις δυνατότητές τους κέρδισαν την απόλυτη εμπιστοσύνη του ΓΕΑ, θα εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο των αεροπορικών βάσεων της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, φινέτσα, καινοτόμες τεχνολογίες, το Navara διαθέτει εντυπωσιακή  off-road ικανότητα, αντοχή  αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, πλεονεκτήματα που θα καλύψουν στο έπακρο τις απαιτήσεις του στρατευσίμου αλλά και μόνιμου προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Με το μέγιστο φορτίο ρυμούλκησης να φτάνει τα 3.500 κιλά (εξαρτάται από την έκδοση) η δυνατότητα ρυμούλκησης είναι σχεδιασμένη ειδικά για το Navara, ξεκινώντας από το μέγιστο μήκος του μέχρι το πλήρως καλυμμένο πλαίσιο τύπου σκάλας και τα βαρέως τύπου περιφερειακά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων φρένων και ψύξης.

Με δυνατότητα φόρτωσης (1.100 κιλά), το φορτίο είναι ασφαλές, χάρη  στο επαναστατικό σύστημα C-channel. Με στηρίγματα αλουμινίου, βαρέως τύπου, για άνετη κίνηση στα κανάλια της καρότσας και, κατά συνέπεια, απίστευτη προσαρμοστικότητα.

Τέλος οπουδήποτε και προκύψει επιχειρησιακή ανάγκη και με οποιεσδήποτε συνθήκες, το Nissan Navara θα φτάσει με την αργή και γρήγορη τετρακίνηση, καθώς επίσης και με το κλείδωμα του πίσω διαφορικού.

newsauto.gr

Πηγή: newsone.gr