Το Νοέμβριο του 2021 προκλήθηκε σάλος όταν ένας επιχειρηματίας ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο με τη Chiron του να πιάνει 417 χλμ./ώρα, ελάχιστα κάτω από το όριο που έχει θέσει η γαλλική φίρμα για την πανίσχυρη Bugatti. Οι Γερμανοί αποφάσισαν να ερευνήσουν το γεγονός καθώς υπήρχε περίπτωση ο Τσέχος να αποτέλεσε δημόσιο κίνδυνο παρά το ότι δεν υπάρχει όριο ταχύτητας στο μεγάλο και φημισμένο αυτοκινητόδρομο.

Αρκετούς μήνες αργότερα, οι αρχές της πόλης Στένταλ μελέτησαν το βίντεο του επιχειρηματία και τις κάμερες του αυτοκινητόδρομου και αποφάσισαν ότι η Chiron δεν αποτέλεσε κίνδυνο για κανέναν. Ο οδηγός που ήθελε να δείξει ότι μπορεί να φθάσει στο όριο της την Chironέτρεχε με υπερβολική ταχύτητα για δέκα χιλιόμετρα συνολικά. Αυτό συνέβη πολύ πρωινή ώρα (04:00 το πρωί), προσπερνώντας μόλις δέκα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια της… στιγμιαίας παραφροσύνης.

Αυτή ήταν η υπερασπιστική γραμμή που όπως φαίνεται λειτούργησε αθωώνοντας τον Τσέχο που προκάλεσε την κοινή γνώμη με τα πανηγύρια του πριν από λίγους μήνες. Θυμηθείτε παρακάτω το βίντεο με την εκρηκτική στιγμή της Chiron.

Πηγή: newsone.gr