Συγκλονιστική είναι η περιγραφή των όσων έζησε μία γυναίκα από γνωστό σεναριογράφο με τον οποίο συναντήθηκε σε επαγγελματικό ραντεβού όταν εκείνη ήταν 25 ετών

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή των όσων έζησε μία γυναίκα από γνωστό σεναριογράφο με τον οποίο συναντήθηκε σε επαγγελματικό ραντεβού όταν εκείνη ήταν 25 ετών.

Η καλλιτέχνιδα αποκάλυψε ότι ο εν λόγω άνδρας της είπε ότι αν συνεργαστούν θα πρέπει να μείνει στο σπίτι του όσο διαρκέσουν τα γυρίσματα και της δήλωσε ότι οι περισσότερες πρωταγωνίστριες των ταινιών του έχουν περάσει και από το κρεβάτι του.

«Αν συμμετάσχεις θα πρέπει να μείνεις στο σπίτι μου»

«Αν συμμετάσχεις θα πρέπει να μείνεις στο σπίτι μου, καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων», κατήγγειλε ότι της είπε ο γνωστός σεναριογράφος.

«Ήρθα σε τρομερή αμηχανία. Αρχικά δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν κάποιο ενδεχομένως χιουμοράκι κακόγουστο ή αν σοβαρολογούσε. Όπως φάνηκε αργότερα σοβαρολογούσε» είπε η γυναίκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, θέλοντας να κρατήσει την ανωνυμία της.

«Με ρώτησε στη συνέχεια αν είμαι με κάποιον και λέω είμαι. Μου λέει ‘είναι του χώρου;’ λέω ‘δεν είναι, όχι’. Μου λέει ‘εντάξει, τότε είναι δεδομένο ότι θα χωρίσεις’» πρόσθεσε.

«Οι περισσότερες πρωταγωνίστριες έχουν περάσει και από το κρεβάτι μου»

Η συζήτηση όμως δεν έμεινε εκεί, αφού όπως καταγγέλλει στη συνέχεια της είπε πως οι περισσότερες πρωταγωνίστριες έχουν περάσει και από το κρεβάτι μου.

Όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα: «μου λέει ότι, ‘ε κι εσύ πώς κάνεις έτσι. Οι περισσότερες πρωταγωνίστριες που έχουν περάσει από τις ταινίες μου έχουν περάσει και από το κρεβάτι μου’. Είναι κάτι που είναι δεδομένο, συμβαίνει. Είναι πάρα πολύ συνηθισμένο στο χώρο».

Τέλος, ανέφερε ότι μέχρι και πριν από λίγες ημέρες δεν γνώριζε κανένας στο περιβάλλον της αυτό το συμβάν, πέρα από το αγόρι της και την καλύτερή της φίλη. «Ακόμα και η μητέρα μου το έμαθε χθες» σημείωσε.

in.gr

Πηγή: newsone.gr