Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Νέα στοιχεία για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο – Πού στρέφει τις...

Νέα στοιχεία για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο – Πού στρέφει τις έρευνες η ΕΛ.ΑΣ. – Τον παρακολουθούσε από τις αρχές Ιανουαρίου

25
0

Ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα το μεσημέρι ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριές του.

Εν ευθέτω χρόνω θα κληθούν να καταθέσουν τέσσερα ανήλικα κορίτσια τα οποία μέχρι πρότινος προπονούνταν στον συγκεκριμένο σύλλογο και από τις παρακολουθήσεις οι αστυνομικοί «βλέπουν» ότι με αυτά τα παιδιά ήταν πιο κοντά ο 44χρονος.

Οι Αρχές εστιάζουν σε μία 15χρονη αθλήτρια με την οποία ο προπονητής φαίνεται να ήταν πιο κοντά από όλες το τελευταίο διάστημα, καθώς η παρακολούθησή του ξεκίνησε στις αρχές Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν φύλλο και φτερό δύο κινητά και ένα λάπτοπ του προπονητή, καθώς οι αστυνομικοί έχουν πληροφορίες ότι σε ορισμένες περιπτώσεις κινηματογραφούσε και έβγαζε φωτογραφίες τις αρρωστημένες του πράξεις.

Αυτά φαίνεται να τα έχει διαγράψει ο 44χρονος και κατά συνέπεια η έρευνα θα επεκταθεί στο νέφος μνήμης των ηλεκτρονικών συσκευών.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προπονητή, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν τουλάχιστον το 2009 και σε ότι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020. Ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Τα πέντε κορίτσια, δηλώνουν αποφασισμένα να φτάσουν ως το τέρμα και στέλνουν μέσω του ΑΝΤ1 το μήνυμά τους προς πιθανά άλλα θύματα του 44χρονου προπονητή από την Ηλιούπολη.

Οι πέντε καταγγέλουσες παρακολουθούν τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών με… ικανοποίηση που τελικά η προανακριτική έρευνα έτρεξε με ταχύτητα ώστε ο κατηγορούμενος για τον βιασμό τους προπονητής, δύο μήνες μετά την καταγγελία τους, να βρίσκεται συλληφθείς στην Ασφάλεια έτοιμος να απολογηθεί αύριο για τις πράξεις τους.

«Είναι δυνατές και αποφασισμένες να δικαιωθούν, πήρε την αθωότητά τους»

«Τα κορίτσια αναμένουν την απολογία του συγκεκριμένου ανθρώπου, περιμένουν να ακούσουν τι θα ισχυριστεί. Έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές και επιθυμούν προς το παρόν να διασφαλιστεί η ανωνυμία τους. Είναι δυνατές και αποφασισμένες να δικαιωθούν και να προστατέψουν και άλλα πιθανά θύματα αυτού του ανθρώπου. Η ευχή τους είναι να μην υπάρχουν άλλα θύματά του, στην περίπτωση όμως που υπάρχουν, να μην φοβηθούν και να μιλήσουν» αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον των καταγγελουσών.

«Αυτά τα παιδιά κοιμούνται με μνήμες και ζούνε με αναμνήσεις. Πήρε αυτή την παιδικότητα τους, πήρε την αθωότητα τους. Τα συγκεκριμένα κορίτσια δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση σε αυτά που λένε, τα οποία θα στηρίξω μέχρι τέλος. Οι κατηγορίες είναι για σεξουαλική κακοποίηση. Ανακουφισμένα, τουλάχιστον δεν φοβούνται μην διαφύγει ή μην τους κάνει κακό» ανέφερε φίλη των καταγγελουσών ενώ συνέχισε λέγοντας πως «σε αυτήν την γυναίκα που ακούσατε, απευθύνθηκαν τα 3 πρώτα κορίτσια, όταν σε μια τυχαία συνάντηση, κοντά στις ημέρες των Χριστουγέννων, τον περασμένο Δεκέμβρη, έμαθαν ότι ήταν θύματα του παλιού προπονητή τους. Ενήλικες πια, απευθύνθηκαν στην γυναίκα αυτή, δρομολόγησαν τις νομικές τους ενέργειες και μέσα από τις μαρτυρικές καταθέσεις εμφανίστηκαν δυο ακόμη πρήων αθλήτριες του προπονητή, οι οποίες τον κατήγγειλαν».

«Τα τρία πρώτα κορίτσια εφόσον ανακάλυψε το ένα παιδί το άλλο ότι είχαν την κοινή εμπειρία από τον ίδιο άνθρωπο αποφάσισαν να μιλήσουν με έναν άνθρωπο που εμπιστεύονται. Με αυτόν τον τρόπο πληροφορήθηκα εγώ από την αρχή από τα κορίτσια τα ίδια, τα όποια καλούνται μετά από τόσα χρόνια και παρ λο που εχουν προχωρήσει την ενήλικη πλέον ζωή τους να πρέπει να αντιμετωπίσουν ολο αυτό το σκοτεινό κομμάτι που προκάλεσε ένας άνθρωπος και να βρουν την δύναμη να τον σταματήσουν και να σταματήσουν τον οποιοδήποτε που εκμεταλλεύεται ανήλικα παιδιά», πρόσθεσε.

Πηγή: newsone.gr