Ως χριστουγεννιάτικο δώρο έχει κατηγοροποιήσει το σεξ νεαρή Βρετανίδα, η οποία συνευρίσκεται με τον αρραβωνιαστικό της μόνο… κάθε 25η Δεκεμβρίου!

Η 23χρονη Τζεν Στέφενς από το Μάντσεστερ πιστεύει, μάλιστα, ότι ο 24χρονος σύντροφός της Ρομπ Γόλκερ την εκτιμά όλο και περισσότερο χάρη σε αυτήν τη στάση της. «Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά λειτουργεί για εμάς. Το γεγονός ότι κρατάμε το σεξ για τα Χριστούγεννα μας έχει κάνει πιο δυνατούς ως ζευγάρι και θέλουμε ο ένας τον άλλον ακόμα πιο πολύ. Είμαστε χαρούμενοι μόνο με φιλιά και αγκαλιές την υπόλοιπη χρονιά», δηλώνει χαρακτηριστικά στη «Sun».

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι η βοηθός πωλήσεων και ο μαθητευόμενος μηχανικός υπολογιστών έχουν αποκτήσει και παιδί με αυτό το σύστημα! Η τριών μηνών Αραμπέλα τους «συνελήφθη» ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2019. «Είναι η καλύτερη ημέρα του χρόνου, οπότε γιατί να μην την κάνουμε καλύτερη; Δεν περιμένω από τους άλλους να καταλάβουν τους κανόνες μας. Κάνουμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο και δεν με νοιάζει τη σκέφτονται οι άλλοι», τονίζει η Τζεν, η οποία φαίνεται ότι ανήκει σε μια γενιά που δεν είναι υπέρ της… συχνότητας στο σεξ.

Δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στον βρετανικό «Guardian», το 40% των ανθρώπων που είναι 18-24 ετών στη Μεγάλη Βρετανία δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ, ενώ το 6% κάνει σεξ λιγότερο από μία φορά τον χρόνο!

Πηγή: newsone.gr