Τον Ποπάι είχε ήρωα ένας νεαρός από τη Ρωσία και έκανε ότι μπορεί για να του μοιάσει. Για την ακρίβεια ο Κίριλ Τερεσίν θέλησε να φουσκώσει τα μπράτσα του για να μοιάζουν με τον αγαπημένο «χάρτινο» ήρωα.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα ήθελε. Οι ενέσεις που έκανε στα χέρια του ο 25χρονος μπορεί να έμοιαζαν στην αρχή πετυχημένες αλλά τώρα θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του.

Ο Τερεσίν, έχει κάνει ήδη μια επέμβαση για να αφαιρέσει λίγο από το «ζελέ» από τον τρικέφαλο του και τώρα ετοιμάζεται για μια ακόμη χειρουργική επέμβαση στους δικέφαλους του.

Σε ένα βίντεο που κοινοποίησε ο Τερεσίν στα social, απεικονίζει τη στιγμή που υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία, ώστε οι γιατροί να δουν τι κρύβεται μέσα στα χέρια του:

«Σύντομα θα κάνω μια πολύ περίπλοκη, σκληρή, τρίτη επέμβαση. Δεν ξέρω πώς θα καταλήξει» είπε ο ίδιος, ενώ παραδέχτηκε ο λάθος τους. «Μεγάλωσα τα χέρια μου όταν ήμουν 20 ετών, λόγω της βλακείας μου. Δεν σκέφτηκα τις συνέπειες. Πραγματικά ανησυχώ για αυτό. Φοβάμαι πολύ. Θα έπρεπε να το είχα σκεφτεί νωρίτερα, το ξέρω. Κατηγορώ μόνο τον εαυτό μου, ξέρω ότι είμαι ένοχος».

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες

Πηγή: newsone.gr