Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Νέος «ψευτογιατρός»: Θεράπευε την σκλήρυνση κατά πλάκας με ενέσεις… νερού

Νέος «ψευτογιατρός»: Θεράπευε την σκλήρυνση κατά πλάκας με ενέσεις… νερού

35
0

Φυσικοθεραπευτής υποσχόταν πρωτοποριακές θεραπείες με βλαστοκύτταρα με αντάλλαγμα μεγάλα χρηματικά ποσά.

Μία νέα περίπτωση «ψευτογιατρού» που απασχολεί τις Αρχές το τελευταίο διάστημα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ένας φυσικοθεραπευτής υποσχόταν σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας θεραπείες με… βλαστοκύτταρα. Σύμφωνα με το Mega, ανάγκαζε τους απελπισμένους ασθενείς να διακόψουν τη θεραπεία τους για να κάνουν τη δική του, με την οποία τους έκανε ενέσεις που σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών περιείχαν… νερό.

Γι’ αυτή την «πρωτοποριακή θεραπεία» ο «ψευτογιατρός» λάμβανε μεγάλα χρηματικά ποσά, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να συνεργαζόταν και με έναν γιατρό στη Στουγκάρδη, ο οποίος διαβεβαίωνε τους ασθενείς πως η θεραπεία του φυσικοθεραπευτή είχε θετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα απ’ αυτή τη μέθοδο πέντε με έξι άτομα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέχρι τη Χίο και την Κέρκυρα. φέρεται να έχασαν τη ζωή τους ακολουθώντας τις συμβουλές του «ψευτογιατρού».

Αξίζει να τονιστεί ότι ο φυσικοθεραπευτής (αλλά και ο γιατρός με τον οποίο συνεργαζόταν) σε πολλές περιπτώσεις έπειθε τους ασθενείς πως δεν πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά τα συμπτώματα που παρουσίαζαν ήταν από τσίμπημα σκορπιού ή κάποιο άλλο έντομο.

real.gr

Πηγή: newsone.gr