Για τον ρόλο του απαγωγέα που έχει στον «Σιωπηλό Δρόμο», το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και για την αγάπη του για τη μουσική μίλησε ο Νικόλας Παπαγιάννης.

Ο «Μιχάλης» της σειράς του MEGA είπε στο Downtown:«Η τηλεόραση που προτείνει ο «Σιωπηλός Δρόμος» με αφορά απόλυτα. Δεν θα μπορούσα να ερμηνεύσω κανένα ρόλο χωρίς να προσπαθήσω να τον κατανοήσω, όσο ακραίος κι αν φαίνεται. Ψάχνω το τραύμα του, τα σκοτεινά του κίνητρα για να αντιληφθώ τις πράξεις του. Με έναν τρόπο τον υπερασπίζομαι. Επίσης, οι τεράστιες διαφορές και διαφωνίες μου μαζί του τις περισσότερες φορές κάνουν εξαιρετικά διασκεδαστική την όλη διαδικασία».

Για το αν θα έλεγε ότι είσαι ο κακός της χρονιάς, απάντησε: «Αν είμαι, θα αποδειχθεί άμεσα. Σίγουρα ο Μιχάλης είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, γεμάτο σκιές. Προσπαθώ να δημιουργήσω έναν ήρωα που θα μπορούσε κάτω από άλλες συνθήκες να είναι ο κολλητός σου. Αλλά δεν είναι. Και δεν θα γίνει ποτέ».

Για το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός: «Αυτή η απόφαση ζούσε μέσα μου, αλλά αποκαλύφθηκε μετά το σχολείο. Ο πρώτος που μοιράστηκα την πρόθεση μου αυτή ήταν ο πατέρας μου, που ουσιαστικά ήταν και ο πρώτος μου δάσκαλος. Έτσι σιγά-σιγά, και χωρίς να το καταλάβουμε, δημιουργήθηκε μια σχέση ηθοποιών με βαθύ σεβασμό και εκτίμηση».

Στο ερώτημα γιατί ασχολείται και με τη μουσική, αποκρίηκε: «Δεν μπορώ να θυμηθώ στιγμή της ζωής μου που δεν ήμουν καλλιτεχνικά ανήσυχος. Όλα τα σκοτάδια τα παράξενα, τα όμορφα και τους φόβους μου τα έκανα κυριολεκτικά τραγούδι. Με την τέχνη δεν συναντήθηκα, με την τέχνη συνυπάρχω. Παιδιόθεν έβρισκα χώρο προσωπικό, μυστικό και απαραβίαστο στην τέχνη. Με όλη την άγνοια και την παρόρμηση ενός παιδιού, που έδωσε το χέρι στον ενήλικο καλλιτέχνη που είμαι σήμερα. Όσο διατηρώ κάτι από το τότε, νιώθω καλά. Τα ερεθίσματα είναι άγνωστα, γιατί η ψυχή μου τα εντόπισε και όχι το μυαλό. Η πρώτη και πολύχρονη σχέση μου με την τέχνη ξεκινά με τη μουσική. Η μουσική μου σύστησε όλες τις υπόλοιπες τέχνες».

in.gr

Πηγή: newsone.gr