Έναν κοινό παρονομαστή έχει ο Νίκος Πολυδερόπουλος με τον ρόλο που υποδύεται την φετινή χρονιά στη σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο”.

Ο ηθοποιός μίλησε στην “Ελένη” κι εξηγεί τι θέση έχει η προσευχή στη ζωή του αλλά και το πώς ήταν να μεγαλώνει σε μια οικογένεια με 4 γιους.

Αναφορικά με τον ρόλο του ως “Σταυρίνος” στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Μαύρο Ρόδο” αναφέρει ότι είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος που κρύβει πράγματα και μυστικά τα οποία θα μάθουμε σύντομα.

“Με βοήθησε ότι κάποια στιγμή είχα χρειαστεί κι εγώ αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με μηχανή πριν 13 χρονιά”, ανέφερε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Μετά το ατύχημα που είχε έγινε πιο προσεκτικός στις επόμενες κινήσεις του και παραδέχεται ότι πια υπάρχει μια δεύτερη σκέψη για το αν πρέπει να κάνει κάτι.

“Μου αρέσει να προσεύχομαι και όταν είμαι χαλιά και όταν είμαι καλά. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες” σημείωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Για την οικογένεια του ανέφερε: “Έχω 3 αδέλφια. Μεγαλώσαμε με αγάπη και με την αρχή να κρατάμε πάντα το λόγο μας”.

“Την μητέρα μας την είχαμε βασίλισσα γιατί έτσι μας έμαθε ο πατέρας μας. Ο πατέρας μας, μας έμαθε να σεβόμαστε τις γυναίκες και να μην κάνουμε τίποτα που να θιγεί τον εαυτό μας”.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr