Ο Νίκος Βερλέκης, ο γοητευτικός σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, μίλησε για την καριέρα του αλλά και για τη σχέση του με την Ειρήνη Παππά στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι έκανε babysitting στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού όταν αυτή ήταν έξι χρονών.

Ο Νίκος Βερλέκης άρχισε να εργάζεται στον κινηματογράφο από το πρώτο έτος φοίτησης στη σχολή του, αλλά εξομολογήθηκε ότι δεν έκανε την καριέρα που ήθελε:

“Δεν έκανα την καριέρα που ήθελα. Όταν ήμουν πιο νέος δεν σκεφτόμουν καθόλου την καριέρα, με ενδιέφερε να είμαι καλά εγώ, να περνάω καλά, ήθελα να είμαι καλά εγώ στην προσωπική μου ζωή και η καριέρα ερχόταν δεύτερη, σαν δουλειά. Όταν άρχισα να ανησυχώ για την καριέρα, είχαν περάσει τα χρόνια”  είπε.

Για τις γυναίκες στη ζωή του σημείωσε ο ηθοποιός: “Μου άρεσαν οι γυναίκες γενικώς, είτε μικρές είτε μεγάλες, μου άρεσαν οι ωραίες γυναίκες, οι γυναίκες που είχαν προσωπικότητα. Που ήταν σπουδαίες. Που κάτι είχαν να μου πουν, που κάτι έβλεπα μέσα από τα μάτια τους, σε όλο τους το κορμί, στη θωριά τους”.

“Η μεγαλύτερη διαφορά που είχα από γυναίκα ήταν 20 χρόνια. Εγώ ήμουν 25 και εκείνη 45” είπε ο Νίκος Βερλέκης και συνέχισε “δεν είχαμε κάτι κρυφό με την Ειρήνη Παππά. Ήμασταν μαζί κάπου οκτώ χρόνια. Δεν ήταν κάτι που το κρύβαμε. Δεν είναι κάτι που το κρύψαμε ποτέ.

Απλώς είναι κάτι που εγώ δεν το συζητάω. Δεν το αναφέρω ποτέ. Δεν ξέρω πραγματικά για ποιο λόγο κι εγώ αισθανόμουν περίεργα και είχα ενοχές. Γιατί όλοι ρωτούσαν το ίδιο πράγμα. “Πώς αισθανόσουν που ήσουν με μια γυναίκα που ήταν μεγαλύτερή σου”. Δεν αισθανόμουν κάτι. Αισθανόμουν υπέροχα. Περνούσα πάρα πολύ καλά μαζί της, την αγαπούσα πολύ, είχαμε μια υπέροχη σχέση” τόνισε.

Για το babysitting που έκανε στη Ναταλία Γερμανού είπε: “Όταν η Ναταλία ήταν μικρό παιδάκι, την έφερνε ο πατέρας της στο θέατρο. Επειδή εγώ έβγαινα στο τέλος της παράστασης, την έπαιρνα και πηγαίναμε από ‘δω, από ‘κει, κάναμε πολλά πράγματα”, δήλωσε ο Νίκος Βερλέκης και πρόσθεσε: “Πηγαίναμε βόλτες, πηγαίναμε στο Μινιόν, της άρεσε να βλέπει τα παιχνίδια”, είπε.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr