Δύσκολες ώρες περνά ο Νότης Σφακιανάκης. Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες (9/12) ο πρώην μετρ του αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρός δίπλα στο όπλο του, μέσα στο σπίτι του.

Η τραγική είδηση βύθισε στη θλίψη πολλούς τραγουδιστές, καθώς ο εκλιπών είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο, όπου και εντοπίστηκε νεκρός από οικεία του πρόσωπα στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού του.

Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν καλό και αγαπητό άνθρωπο.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο περνούσε δύσκολα. Είχε μείνει άνεργος και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Αυτός φαίνεται πως ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να γράψει με τραγικό τρόπο το φινάλε της ζωής του.

Ο 59χρονος είχε συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος είναι ράκος

Ο τραγουδιστής αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη. Ένας άνθρωπος που για πολλά χρόνια βρισκόταν στο πλευρό του έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον ο Νότης Σφακιανάκης δεν μιλά σε κανέναν. Δεν σηκώνει ούτε καν το τηλέφωνό του και προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια και να αντιληφθεί γιατί έγιναν όλα.

Με μία ανάρτηση στο Instagram τον αποχαιρέτησε. «Αντίο φίλε και συνεργάτη», έγραψε.

Πηγή: newsone.gr