Ο Ντίνος Καρύδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το καρδιακό επεισόδιο, τα τηλεφωνήματα που τον ρωτούσαν και η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση της Σμαράγδας στα τρία της.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που πέρασε, αλλά και στις φήμες που τον ήθελαν να έχει φύγει από τη ζωή.

«Το 2018 έπαθα καρδιακό επεισόδιο, έβαλα βηματοδότη και έμεινα πάνω από μήνα στο νοσοκομείο. Βούιξε όλη η Ελλάδα ότι πέθανα, έπαιρναν την γυναίκα μου να της πουν συλλυπητήρια. Με πήραν κι εμένα και με ρωτήσαν και αν πέθανα», δήλωσε ο Ντίνος Καρύδης.

«Έγινε παρεξήγηση με την Άννα Φόνσου, και εκείνη και ο Σπύρος Μπιμπίλας βοηθάνε τους ηθοποιούς. Τον Θοδωρή Αθερίδη τον εκτιμάω, είναι σούπερ ταλαντούχος, στο επόμενο έργο θα τον παρακαλέσω να γράψει έναν ρόλο, απλά να περνάω. Ήταν πολύ ωραία η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μπήκε ο Παπαμιχαήλ και τον είπα «μπάρμπα»», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα».

Τέλος, μίλησε για την σύζυγό του καθώς και για την κόρη του Σμαράγδα.

«Με την σύζυγο μου γνωριστήκαμε στο «η κόρη μου η σοσιαλίστρια» και είμαστε 50 χρόνια μαζί. Δεν με αφήνει να φύγω. Η γυναίκα μου δεν ζήλευε, καμάρωνε όπως και εγώ», τόνισε σχετικά ο Ντίνος Καρύδης.

«Με την Τζένη Καρέζη στην «ερωτική συμφωνία» ήταν και η κόρη μου 3 ετών. Όταν γεννήθηκε η Σμαράγδα, ήμουν περιοδεία στον Βόλο», κατέληξε λέγοντας.

in.gr

Πηγή: newsone.gr