Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1964 έξω από ένα πλυντήριο ρούχων όταν η θεά Ντόλι Πάρτον ήταν 18 και ο Καρλ 21. O  έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και 3 χρόνια μετά ήρθε ο γάμος.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1966, 55 ολόκληρα χρόνια γάμου, και η μεγάλη κυρία της κάντρι μουσικής και του κινηματογράφου σκέφτηκε να του κάνει ένα πολύ πικάντικο δώρο για τα 79α γενέθλιά του.

Ντύθηκε ξανά «κουνελάκι» του Playboy όπως στο ιστορικό εξώφυλλο του περιοδικού το 1978 και εμφανίστηκε μπροστά του.

Η Πάρτον ήταν η πρώτη τραγουδίστρια της κάντρι που πόζαρε ως κουνελάκι του Playboy, στο τέυχος Οκτωβρίου του 1978. Η συμφωνία όμως δεν περιελάμβανε γυμνό. Σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Σικάγο, η Πάρτον δήλωσε: «δεν εμφανίστηκα γυμνή. Το μόνο που είδατε ήταν εμένα με το κοστούμι του κουνελιού, με τα στήθη μου να φαίνονται λίγο. Δεν θα τα πέταγα όλα έξω. Δεν είμαι τόσο γενναία, ούτε το βλέπω με καλό μάτι»….

«Θα αναρωτιέστε γιατί ντύθηκα έτσι» λέει στο βίντεο που ανέβασε.

«Θυμάστε που είχα πει ότι θα ποζάρω για το Playboy στα 75 μου; Ε, λοιπόν είμαι 75 και επειδή το περιοδικό δεν υπάρχει πια αλλά ο άντρας μου πάντα αγαπούσε το αυθεντικό εξώφυλλο, σκεφτόμουν τι να κάνω για να τον κάνω ευτυχισμένο. Εξακολουθεί μετά από 57 χρόνια να πιστεύει ότι είμαι καυτή και δεν θα προσπαθήσω καθόλου να του αλλάξω γνώμη!» ακούγεται να λέει.

Δείτε και υποκλιθείτε!

Πηγή: newsone.gr