Η Ντούα Λίπα φέρεται να έχει βρει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Γάλλου σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς, γιου του βραβευμένου με Όσκαρ έλληνα σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά.

Η ποπ σταρ εθεάθη να φεύγει από ένα πάρτι μετά τα BAFTA στο Λονδίνο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας με τον σκηνοθέτη στο πλευρό της, με το ζευγάρι στη συνέχεια να μπαίνει μαζί σε ένα αυτοκίνητο που περίμενε.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με «σκισμένο» φόρεμα – Φάνηκαν τα πάντα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, «βγαίνουν αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες. Έχουν πολλά κοινά και έχουν συστήσει ο ένας τον άλλον στους στενούς τους κύκλους φίλων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου».

Η Λίπα είναι μόνη της μετά τον χωρισμό της από το μοντέλο Ανουάρ Χαντίντ στα τέλη του 2021, ενώ ο Γαβράς ήταν σε σχέση με τη Ρίτα Όρα για έξι μήνες, πριν επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους τον Μάρτιο του 2021.

Ο σκηνοθέτης έχει βγει στο παρελθόν με τη ράπερ M.I.A. και έχει σκηνοθετήσει αρκετά από τα μουσικά της βίντεο κλιπ.

Η Ντούα και η Ρίτα ήταν κάποτε στενές φίλες, καθώς και οι δύο είχαν φοιτήσει στη σχολή θεάτρου Sylvia Young του Λονδίνου, αλλά φέρεται να έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια λόγω των συγκρίσεων που έγιναν μεταξύ των δύο καλλιτεχνών.

Η αντιπαλότητα επιδεινώθηκε όταν ο πρώην φίλος και συνεργάτης της Όρα, ο DJ Κάλβιν Χάρις, εργάστηκε στο τραγούδι της Λίπα «One Kiss» το 2018. Από τότε η Ρίτα Όρα βρήκε τον έρωτα με τον Νεοζηλανδό σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι, τον οποίο παντρεύτηκε κρυφά πέρυσι.

in.gr

Πηγή: newsone.gr