Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» είναι πλέον γεγονός!

Από απόψε και κάθε βράδυ στις 8, ζωντανά στο Open, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη θα μας δώσει ρεσιτάλ σάτιρας, καυτηριάζοντας την πολιτική επικαιρότητα και όσα συμβαίνουν γύρω μας αλλά και στην ελληνική τηλεόραση!

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης θα βγαίνουν ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να ξαναγράψουν ιστορία στη μικρή οθόνη. Ο ανταγωνισμός, βέβαια, θα είναι μεγάλος, γιατί για πρώτη φορά μια σατιρική εκπομπή θα βρεθεί απέναντι από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των άλλων ιδιωτικών καναλιών, και αυτό είναι ένα αξιοσημείωτο τηλεοπτικό πείραμα. Οι εξελίξεις που μπορεί να προκαλέσει στα άλλα κανάλια η εμφάνιση των «Ράδιο Αρβύλα» θα είναι σημαντικές και μπορεί να αλλάξουν και ολόκληρο το τηλεοπτικό τοπίο!

Το «Βινύλιο»

Επίσης, από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και τους «Ράδιο Αρβύλα» θα δούμε και την πιο ψαγμένη ποιοτικά εκπομπή «Βινύλιο», και μάλιστα δύο φορές την εβδομάδα.
Ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από το newsit.gr, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο Open.

«Συνεχίζω πάντα να ακούω το ένστικτό μου και να παίζουν μεγάλο ρόλο για μένα οι άνθρωποι που συναντώ στην πορεία αυτών των διαδικασιών. Οι άνθρωποι, λοιπόν, αλλά και η καθημερινή διαθέσιμη ζώνη των 20.00, η οποία μου φάνηκε ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα προοπτική, με οδήγησαν στην επιλογή αυτή. Σε κάθε συνεργασία μου είναι εκ των προτέρων ξεκάθαρο ότι η ελευθερία του λόγου για εμένα είναι αδιαπραγμάτευτη» είπε ο Mr Ράδιο Αρβύλα!

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr