Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Τζούλια Νόβα. Η ίδια μίλησε για τον ερχομό της κόρης της και αναφέρθηκε στη νέα της ζωή με τον σύζυγο και το μονάκριβο παιδί της.

Παράλληλα, σχολίασε την όμορφη σχέση που έχει με τον άντρα της και μίλησε για την απόφασή της να γεννήσει στο σπίτι.

Τζούλια Νόβα: Ο σύζυγός μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο και έβγαλε τον πλακούντα

Ξεκινώντας τη συνέντευξη η Τζούλια Νόβα έκανε λόγο για την στάση του άντρα της κατά τη διάρκεια του τοκετού: «Καμία σχέση με ό,τι περιγράφεις. Σκέψου ότι ο Μιχάλης έκοψε τον ομφάλιο λώρο και εκείνος έβγαλε τον πλακούντα. Καταλαβαίνω πως δεν μπορούν όλοι να είναι ψύχραιμοι σε τέτοιες στιγμές».

«Οι μαίες έλεγαν στον Μιχάλη «άσε, θα το κάνουμε εμείς» και εκείνος ήθελε να το κάνει ο ίδιος. Εγώ ήθελα να τον είχα δίπλα μου, ήθελα μόνο τον Μιχάλη. Όταν με έπιασαν οι πόνοι, τον κρατούσα δυνατά και τον τραβούσα – τις επόμενες μέρες είδα τις μελανιές που του έκανα στα χέρια του. Μου έδωσε δύναμη η παρουσία του να αντέξω τους πόνους της γέννας. Ο Μιχάλης παρέμεινε ψύχραιμος, ένας βράχος, σε όλη τη διαδικασία του τοκετού, άσχετα που έκλαψε και εκείνος όταν βγήκε η μικρή» είπε στη συνέχεια η Τζούλια Νόβα.

«Θέλω να της δώσουμε αξίες ζωής, ώστε να γίνει ένας καλός άνθρωπος»

Σε συνέχεια των δηλώσεών της μίλησε για τις αξίες που επιθυμεί να περάσει στο μωρό της: «Φαίνεται ήδη ότι θα γίνει ένα καλό παιδί. Είναι κοινωνική, της αρέσει ο κόσμος, γελάει σε όλους, απλώνει τα χέρια για αγκαλιά και αν κάποιος δεν της δίνει σημασία, του τη διεκδικεί. Ελπίζω να πετύχει στη ζωή της και εμείς θα προσπαθήσουμε να της δώσουμε όλα τα εφόδια –κυρίως πνευματικά– ώστε να τα καταφέρει. Θέλω να της δώσουμε αξίες ζωής, ώστε να γίνει ένας καλός άνθρωπος, να είναι χρήσιμη στην κοινωνία, ένας δοτικός, χαρούμενος άνθρωπος, με σεβασμό προς όλους, θαρραλέα».

Στην ίδια συνέντευξη το μοντέλο αποκάλυψε το όνομα που αποφάσισε, με τον άντρα της, να δώσει στην μονάκριβη κόρη της. Όπως σημείωσε το παιδί το έχουν ονομάσει Δάειρα, ενώ εξήγησε την προέλευση και την ιδέα αυτού του ονόματος.

«Έγινε 8 μηνών, γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Το Δάειρα είναι αρχαίο ελληνικό όνομα, το ανακάλυψε ο σύζυγός μου που του αρέσει ό,τι αφορά την Ιστορία και τη Μυθολογία. Η Δάειρα ήταν Ωκεανίδα, νύμφη της Ελευσίνας, η οποία αγαπήθηκε από τον Ερμή. Από την άλλη, εγώ πάντα ήθελα να δώσω στο παιδί μου ένα όνομα σπάνιο, ιδιαίτερο, που να μην το ακούμε συχνά ή καλύτερα να μην το είχαμε ακούσει ξανά. Οπότε, όταν ο Μιχάλης μού πρότεινε το “Δάειρα” ενθουσιάστηκα. Είναι εύηχο και βγάζει κάτι δυνατό».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr