Σε σύγχυση έμοιαζε να είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος, όταν ολοκλήρωσε ομιλία του μπροστά σε κοινό, δεν γνώριζε προς τα πού να κατευθυνθεί.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη στην Πενσυλβάνια, όπου ο Μπάιντεν στηρίζει τον Δημοκρατικό Τζον Φέτερμαν που διεκδικεί μία έδρα στη Γερουσία.

During His Speech In Pennsylvania, Joe Biden Starts Telling Rambling Story About "Locks"

Μετά την ομιλία, ο Μπάιντεν στρέφεται προς τα δεξιά και αμέσως σταματά για να μιλήσει σε συνεργάτες του. Αμέσως αλλάζει κατεύθυνση, κάνοντας στροφή 180 μοιρών, για να κατευθυνθεί προς την έξοδο μουρμουρίζοντας.

Αργότερα, σε άλλο περιστατικό, φάνηκε να τα έχει χαμένα όταν σταμάτησε να πει δυο λόγια με δημοσιογράφους στο Πίτσμπουργκ. Τον ρώτησαν γιατί και άλλοι υποψήφιοι δεν θέλουν να εμφανιστούν μαζί του δημόσια, αλλά έδειξε ότι άργησε να καταλάβει τι του είπαν.

Είναι άλλο ένα περιστατικό αυτού του τύπου -σε δημόσια εκδήλωση μάλιστα- που εγείρει ανησυχίες για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος τον Νοέμβριο θα γίνει 80 ετών.

Τουλάχιστον ένας βουλευτής των Ρεπουμπλικανών ζήτησε να περάσει από πλήρες τεστ για να διαπιστωθεί αν πάσχει από άνοια, όπως σημειώνει η New York Post. «Μοιάζει να τα έχει χαμένα, μασάει τα λόγια του, μιλά στο κενό και φωνάζει χωρίς λόγο», έγραψε στο Twitter.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr