Οι Μέλισσες επέστρεψαν το βράδυ του Σαββάτου με ένα νέο ακόμα «Σπίτι με το Mega». Ο Χρήστος Μάστορας και η παρέα του κράτησαν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό και ερμήνευσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Ιδιαίτερη στιγμή της μουσικής βραδιάς ήταν όταν ο Χρήστος Μάστορας και η μπάντα του ένωσαν τις φωνές τους με μερικούς καλούς του φίλους μουσικούς ενώ από τη βραδιά δεν έλειπε και η παράδοση που ο ίδιος τόσο αγαπά.

Η καλλιτεχνική του συνύπαρξη με την κομπανία Βέρδη στο πολυφωνικό τραγούδι «Στης Δερόπολης τον κάμπο» υπήρξε κορυφαία στιγμή της μουσικής βραδιάς.

Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, ο Χρήστος Μάστορας μέσα από ανάρτηση στα social media θέλησε να εκφράσει τις δικές του σκέψεις και τα δικά του συναισθήματα για όσα έζησε σε αυτό το μουσικό πάρτι.

«Στης Δερόπολης τον κάμπο

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου για την εκπομπή που κάναμε χθες στο Mega. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για πολλούς λόγους. Αρχικά που καταφέραμε σε αυτούς τους περίεργους και δύσκολους καιρούς για τη δουλειά μας, να βρεθούμε πάλι ως μπάντα και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από κάθε τι άλλο.

Χαρούμενος που παίξαμε μουσική και τραγουδήσαμε με πολύ αγαπημένους συναδέλφους, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθήσαμε να ενώσουμε όλων των ειδών τα ρεπερτόρια. Πιστεύουμε ότι η Μουσική είναι ΜΙΑ και οφείλουμε εμείς που την υπηρετούμε να τη σεβόμαστε και να την εξελίσσουμε.

Χαρούμενος που μας εμπιστεύτηκαν παλιοί αλλά και νέοι φίλοι και ήρθαν με αγάπη, καλλιτεχνική γενναιοδωρία και άριστη διάθεση και συμπράξαμε on stage. Είμαι σίγουρος ότι θα ξαναβρεθούμε με όλους, όταν βγούμε από τα σπίτια μας, σε κάποιο live για να μεταδώσουμε και στον κόσμο το συναίσθημα που νιώσαμε παίζοντας και τραγουδώντας παρέα. Σταμάτη Γονίδη , Μαντώ , Τάμτα , Τόκελ και Αναστάση σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.
Χαρούμενος γιατί μας εμπιστεύτηκε το Mega για δεύτερη φορά να «οργανώσουμε» ένα party στο Σπίτι με το Μega. Eυχαριστούμε για αυτό όλους τους συνεργάτες του καναλιού για την άψογη συνεργασία . Για τη συγκεκριμένη εκπομπή δούλεψαν περισσότεροι από 50 άνθρωποι και δούλεψαν άψογα !!
Για το τέλος κράτησα κάτι προσωπικό, την καλλιτεχνική μας συνεύρεση με την @kompania_verdi . Για εμένα το πολυφωνικό τραγούδι «Στης Δερόπολης τον κάμπο» ήταν μία μαγική στιγμή.Όσο ζω και όσο υπάρχω θα την έχω πολύ ψηλά στην καρδιά μου και στη θύμησή μου.Ένιωσα ότι δεν τραγουδούσα εγώ αλλά όλη μου η οικογένεια. Ένιωσα ότι οι φωνές μας ήταν το μέσον,ο δίαυλος για να περάσει το παρελθόν στο παρόν.Δεν ξέρω αν ήμουν καλός,το μόνο που ξέρω είναι ότι την ώρα της μαγνητοσκόπησης εγώ πέταγα νοερά πάνω από την πατρίδα μου και συναντούσα τον παππού μου και τη γιαγιά μου και όλους τους προγόνους μας που «φυλάγουν Θερμοπύλες» και που αγαπάνε την Ελλάδα όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Καλή Κυριακή».


Συγχαρητήρια από τον Πύρρο Δήμα

Ο Πύρρος Δήμας με ανάρτησή του στο Facebook έστειλε τα συγχαρητήριά του στον Χρήστο Μάστορα που «κρατά ζωντανή την παράδοση».

«Συγχαρητήρια Chris Mastoras που κρατάς την παράδοση μας ζωντανή..που θυμασαι κ θυμίζεις σε όλους ότι η πατρίδα μας είμαστε κ εμείς… αυτή η μειονότητα που κρατεί την ελληνική γλώσσα κ παράδοση ζωντανή παρόλες τις αντιξοότητες.. Μας κανείς υπερήφανους που είμαστε από τη βόρεια Ήπειρο!!!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Πύρρος Δήμας.

Συγχαρητήρια Chris Mastoras που κρατάς την παράδοση μας ζωντανή..που θυμασαι κ θυμίζεις σε όλους ότι η πατρίδα μας…

Δημοσιεύτηκε από Pyrros Dimas στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021

Πηγή: newsone.gr