Όπως ανέφερε, η μικρή  «φωνάζει» κάθε φορά που τον ακούει να τραγουδάει

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Big Weekend» του BBC Radio 1, όπου απάντησε μεταξύ άλλων σε «δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με την πατρότητα» αποκαλύπτοντας ότι η 9 μηνών κόρη του Lyra Antarctica κλαίει όταν της τραγουδάει.

Ed Sheeran Says Daughter Lyra Is 'Not My Biggest Fan'

«Όχι, έχω μερικά που της αρέσουν», συνέχισε. «Της αρέσει πολύ το “Shape of You”. Ο ήχος είναι καλός, δεν της αρέσει τίποτα δυνατό», λέει ο Εντ Σίραν.

Η κόρη του γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020. «Είμαστε απολύτως ερωτευμένοι μαζί της. Μαμά και μωρό είναι καταπληκτικές και είμαστε όλοι στον έβδομο ουρανό».

Ο τραγουδιστής έχει κρατήσει μεγάλο μέρος της ιδιωτικής του ζωής μυστικό από τότε που ξεκίνησε η καριέρα του το 2014. Ο σταρ της βρετανικής ποπ Εντ Σίραν παντρεύτηκε την παιδική του φίλη, την 26χρονη παίκτρια του χόκεϊ Τσέρι Σίμπρον, με απόλυτη μυστικότητα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα στην ιδιοκτήτη έπαυλή του στο Σάφολκ της δυτικής Αγγλίας.

Ο Εντ Σίραν και η Τσέρι Σίμπρον γνωρίζονται από τα 11 τους από το σχολείο τους στο Σάφολκ. Η δική τους ιστορία αγάπης άρχισε το 2015. Στο τέλος του 2017, ο Σίραν ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Instagram ότι αρραβωνιάστηκαν.

Πηγή: newsone.gr