Το σχέδιο εκπονείται. Από Γιώργο… σε Γιώργο! O Γιώργος Λιάγκας προορίζεται για τη θέση του Γιώργου Παπαδάκη! Ετσι λέει το σενάριο στο κανάλι του Αμαρουσίου… Σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως από το φθινόπωρο του 2022 να μας χαιρετά με την αυγούλα στην πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού σε σόλο εμφάνιση χωρίς τη Φαίη Σκορδά.

Φήμες που διαδίδονται στο κανάλι θέλουν τον Γιώργο Παπαδάκη έπειτα από 30 χρόνια καθημερινής παρουσίας στο «Καλημέρα Ελλάδα» να επιθυμεί πλέον να περάσει πίσω από τις κάμερες και μάλιστα σε διευθυντικό ρόλο στην ενημέρωση, όπως και στην ηγεσία του δελτίου ειδήσεων και του ενημερωτικού τομέα του σταθμού, κάτι που μόνο στα θετικά θα καταγραφεί. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν λένε πως είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Λιάγκας θα μεταπηδήσει στην ενημέρωση, αφήνοντας τη Φαίη Σκορδά μόνη της στο αμιγώς ψυχαγωγικό πρόγραμμα, αυτό που ξέρει καλά και η ίδια άλλωστε.

Και δεν είναι τυχαίο αυτό που γράφουμε, αφού από το στενό περιβάλλον της Φαίης ακούγεται ότι το «Πρωινό» μοιάζει πλέον στις τελευταίες εκπομπές του με εκείνες της Τατιάνας Στεφανίδου και δεν έχει πινελιές χαράς, μόνο βαρύ και κοινωνικό ρεπορτάζ, που δεν το ακούς ανάλαφρα το πρωί ενώ φτιάχνεις φαγητό για τα παιδιά σου και ρίχνεις και ένα σκούπισμα. Από την άλλη, τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης του «Καλημέρα, Ελλάδα» (έφτασαν στο δυναμικό κοινό μέχρι και μονοψήφια) έχουν θορυβήσει τον ΑΝΤ1, αν και ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να κάνει το θαύμα του στα μέσα της σεζόν, ανάλογα με την επικαιρότητα, να βρεθεί πάλι πρώτος σε τηλεθέαση και να κόψει και το νήμα στο φινάλε της.

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr