Οι Νετς γνώρισαν την ήττα στο Κλίβελαντ, με τον Καϊρί Ίρβινγκ να αγωνίζεται κανονικά.

Μετά το τέλος του ματς με τους Καβαλίερς, ο γκαρντ του Μπρούκλιν ρωτήθηκε για το θέμα του εμβολιασμού, υπογραμμίζοντας πως έχει πάρει μια απόφαση ζωής.

Ο Ίρβινγκ επανέλαβε την επιθυμία του να μην κάνει το εμβόλιο, ενώ θέλησε να βγάλει από πάνω του την… ταμπέλα του «πιο διάσημου ανεμβολίαστου αθλητή».

«Αυτό προσπαθώ να πω. Έχει ταυτιστεί το θέμα του εμβολιασμού με το μπάσκετ. Τον περισσότερο χρόνο μου τον περνάω μακριά απ’ αυτό. Όταν λέω ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο, είναι μία επιλογή ζωής. Αλλά για κάποιο λόγο μπλέκεται με το μπάσκετ.

Ζω σε έναν αληθινό κόσμο, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία, αγαπώ να παίζω με τους συμπαίκτες μου, αγαπώ να παίζω για τους Νετς, αλλά πέρασα αρκετό χρόνο μακριά για να τοι σκεφτώ και να το επεξεργαστώ. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι συμφωνούν και άλλο όχι. Προσεύχομαι για την αλλαγή των συνθηκών, όχι μόνο για εμένα, αλλά γι’ αυτούς που έχουν χάσει τη δουλειά τους καθημερινά. Δεν είμαι μόνο ένας μπασκετμπολίστας. Είναι λίγο ασεβές να με ρωτάνε κάτι τέτοιο. Δεν είναι μόνο για εμένα. Τι σημαίνει είμαι ο πιο διάσημος ανεμβολίαστος;».

in.gr

Πηγή: newsone.gr