Φυσικά, είπε “ναι”.

Μετά τα ευχάριστα του reunion των Friends ήρθαν κι αυτά.  Ο Matthew Perry έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του Molly Hurwitz και εκείνη απάντησε θετικά και το επιβεβαίωσε ο ίδιος στο περιοδικό People.

“Αποφάσισα να αρραβωνιαστώ”, δήλωσε ο πρωταγωνιστής των Friends. “Είχα την τύχη να βγαίνω με την σπουδαιότερη γυναίκα που υπάρχει πάνω στον πλανήτη αυτή τη στιγμή”.

Ο 51χρονος ηθοποιός και 29χρονο μάνατζερ και παραγωγός απαθανατίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Δεκέμβριο του 2019, σε ένα εστιατόριο στο West Hollywood. Στη συνέχεια πέρασαν τις διακοπές των εκείνων των Χριστουγέννων μαζί.

“Σύμφωνα με την συμφωνία γονικής επιμέλειας που είχαν οι γονείς μου, η μητέρα μου δεν επιτρεπόταν να έχει χριστουγεννιάτικο δέντρο…”, έγραψε κάτω από μια φωτογραφία της με τον μελλοντικό σύζυγό της που ανέβασε στον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram. “Ευτυχώς, υπήρξε συμφωνία με το αγόρι της κόρης οπότε η Hurwitz έχει δέντροοοοο”.

Πλέον είναι αρραβωνιασμένοι και ευτυχισμένο. Το ζευγάρι έχει περάσει και έναν μικρό χωρισμό μέσα στο 2020, σύμφωνα με το Us Weekly. Μετά την κρίση τους τον περασμένο Μάιο, ο Matthew επέστρεψε στο dating app Raya αλλά τώρα επέστρεψε στην αγαπημένη του για τα καλά.

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για τον Matthew. Βέβαια, έχει κάνει πρόβα σε προτάσεις γάμου μέσα από τα Friends.

Στο παρελθόν έβγαινε με την Lizzy Caplan για έξι χρόνια μέχρι που χώρισαν το 2012.

Πηγή: newsone.gr