«Μου έλειψε η ανθρώπινη επαφή, οι συνεργάτες μου, οι φίλοι μου αλλά πάνω από όλα η γυναίκα μου και οι κόρες μου», είπε ο πολιτικός

Παναγιώτης Ψωμιάδης ξέσπασε σε κλάματα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της «Φάρμας». Πιο συγκεκριμένα την ώρα του φαγητού, ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης ξεκίνησε να μιλάει στους συμπαίκτες του για τις ημέρες του στη «Φάρμα» και άρχισε να βουρκώνει.

Αρχικά απυεθυνόμενος είπε στους συμπαίκτες του: «Σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε το δικαίωμα να συμμετάσχω στη Φάρμα» κι αυτοί του απάντησαν: «Εμείς σε ευχαριστούμε που μας αντέχεις τόσες μέρες».

Ο πολιτικός άνοιξε την καρδιά του στους συμπαίκτες του, μιλώντας για τις εμπειρίες και τους σταθμούς της ζωής του, αλλά και για τη γυναίκα και την κόρη του. Κάπου εκεί όμως δεν άντεξε και συγκινήθηκε:

«Πέρασαν πέντε μέρες, μιλάμε για ένα ταξίδι χωρίς προορισμό. Μπήκαμε χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει. Όπως είδατε ούτε σταρ είμαι, ούτε βεντέτα είμαι, αλλά είμαι ένας από εσάς. Σταναχωριέμαι όταν ακούω το “Κύριε Παναγιώτη” αλλά πήρα τον λόγο γιατί ήθελα να νιώσετε αυτό που νιώθει η ψυχή μου αυτή τη στιγμή. Τώρα το ένιωσα. Μπορεί να το ένιωθα την άλλη εβδομάδα. Δεν φανταζόμουν ότι στο διάβα της ζωής μου, στα τελευταία χρόνια της ζωής μου θα είχα να κάνω αυτή την εμπειρία», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Επειδή εγώ είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, για να μην πω της Ελλάδος, μου έλειψε η ανθρώπινη επαφή, οι συνεργάτες μου, οι φίλοι μου αλλά πάνω από όλα η γυναίκα μου και οι κόρες μου. Δεν φανταζόμουν ότι σε αυτή την ηλικία θα περνούσα αυτή τη δοκιμασία. Δοκιμασία αντοχών και αδυναμιών», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Πηγή: newsone.gr