Αρχική LIFESTYLE Ο «πόλεμος των Ροντρίγκεζ»: «Είναι κάθαρμα και κακός άνθρωπος» λέει η αδερφή...

Ο «πόλεμος των Ροντρίγκεζ»: «Είναι κάθαρμα και κακός άνθρωπος» λέει η αδερφή της συντρόφου του Ρονάλντο για την Τζορτζίνα

80
0

Η Πατρίτσια Ροντρίγκεζ απειλεί ότι θα αποκαλύψει «καταστροφικές λεπτομέρειες» για τη σύντροφο του Πορτογάλου άσου

Δεν έχει τέλος ο αδελφικός «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα και στην αδελφή της Πατρίσια Ροντρίγκεζ.

Η Πατρίτσια μιλώντας στην εκπομπή «Socialite», κατηγόρησε την Τζορτζίνα ότι λέει ψέματα, ενώ απείλησε ότι θα αποκαλυφθούν καταστροφικές για το πρόσωπό της λεπτομέρειες.

Όπως ισχυρίζεται, η Τζορτζίνα δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κοροϊδεύει τη δύσκολη οικονομική της κατάσταση.

«Έχω ακούσει πολλές φήμες για αυτό μέσα στην οικογένεια. Ντρέπεται για μένα και γελάει και χαίρεται για την τρέχουσα οικονομική μου κατάσταση» είπε η Πατρίτσια στο τηλεοπτικό πρόγραμμα και επιτέθηκε στην αδελφή της: «Είναι κάθαρμα και κακός άνθρωπος», ενώ προχώρησε ακόμα παραπέρα απειλώντας ότι θα αποκαλύψει στοιχεία από την προσωπική της ζωή που θα την καταστρέψουν.

«Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει η αντιπαράθεση ή να θυμώνει μαζί της. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για αυτό που συνέβη και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση. Δεν ζήτησα ποτέ χρήματα από τη Τζορτζίνα, το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά μου. Δεν θέλω χρήματα, απλά της έδωσα το τηλέφωνο του σχολείου για να επικοινωνήσει μαζί τους για να βοηθήσει τα παιδιά μου αγοράζοντας τα βιβλία για το μάθημα. Ζήτησα βοήθεια και ακόμα περιμένω» αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Socialite».

Πριν από μόλις λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και η αδερφή της Πατρίσια, δεν διατηρούν καθόλου καλές σχέσεις: «Είμαι απένταρη και η αδελφή μου δεν με βοηθάει»  είχε δηλώσει τότε η Πατρίσια.

real.gr

Πηγή: newsone.gr