Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης μίλησε για την πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης και εξήγησε πώς συνδυάζει διαφορετικά επαγγέλματα

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε στην εκπομπή «[email protected]!» για την πρεμιέρα της παράστασης με τίτλο «Αινιγματικές παραλλαγές» που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης μιλάει για την αγωνία και τα έντονα συναισθήματα που τον κυριεύουν σε κάθε πρεμιέρα. Σε άλλο σημείο αναφέρει πως δεν θεωρεί τον εαυτό influencer απλά λέει αυτό που σκέφτεται.

«Είμαι ακόμα με τα έντονα συναισθήματα, της αγωνίας της πρώτης φοράς. Κάθε πρεμιέρα για τους δημιουργούς είναι σαν να παντρεύεις το παιδί σου. Είναι η στιγμή που πίστευες πως κάτι είναι δικό σου, φεύγει από σένα και πάει να συναντήσει και να βρει τη θέση του στις ψυχές των ανθρώπων».

Στην ερώτηση που βρίσκει τον χρόνο και κάνει με τόσα πράγματα καθώς τα πρωινά ασχολείται με τα ναυτιλιακά ο ίδιος απαντά: «Έχω την τύχη να κοιμάμαι λίγες ώρες, εννοώ από μόνος μου, δεν χρειάζομαι πολύ ύπνο». Όπως λέει τα καταφέρνει με ότι καταπιάνεται γιατί επιλέγει τους σωστούς συνεργάτες.

Για το πότε ξεκουράζεται απαντά: «Για μένα ξεκούραση είναι να κουράζεσαι με έναν άλλο τρόπο, όποτε ο κινηματογράφος και το θέατρο για μένα είναι η ξεκούρασή μου».

Για το κατά πόσο θεωρεί τον εαυτό του influencer ο Σωτήρης Τσαφούλιας λέει πως το μόνο που κάνει είναι να λέει αυτό που σκέφτεται ενώ τονίζει πως είναι ευγνώμων για την αγάπη που παίρνει από τον κόσμο.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr