Πριν λίγες ώρες μέσω μιας ανάρτησης στην επίσημη σελίδα του στο facebook ο Θανάσης Πολυκανδριώτης ανακοίνωσε πως είναι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, τις τελευταίες ημέρες συμμετείχε σε πρόβες για τις ανάγκες της εκπομπής “Σπίτι με το Mega” όπου θα συμμετείχε ως προσκεκλημένος του Γιώργου Μαζωνάκη μιας και οι δυο τους έχουν άριστη σχέση με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη να έχει εκφραστεί στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια για τον τραγουδιστή με αφορμή τη συνεργασία τους στην πρωτοβουλία του τελευταίο “Μπουζούκι οι ευαίσθητες χορδές”.(Δες εδώ τη δημόσια τοποθέτηση του Θανάση Πολυκανδριώτη για τον Γιώργο Μαζωνάκη)

Σε ένα από τα καθιερωμένα όμως rapid test που έκανε λίγο πριν την είσοδό του στο θέατρο, βρέθηκε θετικός στον covid-19 σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα στα οποία είχε βγει αρνητικός. Αυτό μάλιστα το γεγονός τον ανάγκασε να μείνει εκτός του γυρίσματος για την εκπομπή “Grand Finale” που θα είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Μαζωνάκη. Παρ΄όλα αυτά το επόμενο Σάββατο θα ακούσουμε τα τραγούδια του συνθέτη, παιγμένα από δεκάδες μπουζούκια, με μουσικούς, μαθητές του Θανάση Πολυκανδριώτη

“Τις τελευταίες ημέρες κατά τη διάρκεια των προβών για τη συμμετοχή μου στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, προσκεκλημένος του Γιώργου Μαζωνάκη, λίγο πριν την είσοδό μου στο θέατρο και κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου rapid test, διαγνώσθηκα θετικός. Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι μου, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα.

Σας ευχαριστώ ήδη για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας και υπόσχομαι στο Γιώργο πως θα κάνουμε σύντομα όλα αυτά τα μεγάλα πράγματα που έχει υποσχεθεί ο ένας στον άλλον για το μπουζούκι μας” έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στην ανάρτησή του.

Σύμφωνα ωστόσο με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE τόσο ο Γιώργος Μαζωνάκης αλλά και όλα τα άτομα που συμμετείχαν στις πρόβες και τα γυρίσματα, βρέθηκαν αρνητικοί σε όλα τα τεστ κορονοϊού που έχουν υποβληθεί.

tlife.gr

Πηγή: newsone.gr