Συνέντευξη-ποταμό παραχώρησε ένας πρώην σωματοφύλακας του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Κέβιν Μακέι αποκάλυψε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε χαστουκίσει τη Μελάνια Τραμπ, ενώ ανέφερε στη Daily Mail, ότι είχε γίνει αρκετές φορές μάρτυρας της απαράδεκτης συμπεριφοράς του Τραμπ.

Όπως είπε, τον είχε ακούσει πολλές φορές να μιλά άσχημα σε συνεργάτες του, ενώ δεν ήταν λίγες και οι φορές που τον άκουσε να απειλεί εργολάβους και να εκφοβίζει ιδιοκτήτες γης.

Ο Μακέι ήταν στη δούλεψη του Τραμπ από το 2007, ενώ το 2012 απολύθηκε.

«Νόμιζα ότι ήταν ένας “εντάξει” τύπος όταν άρχισα να δουλεύω γι αυτόν, αλλά με τον καιρό κατάλαβα ότι δεν είναι από αυτούς που κρατάνε το λόγο του», είπε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Μακέι.

10coronavirus-us

Για τη Μελάνια, ο πρώην σωματοφύλακας τόνισε ότι ήταν μία πολύ προστατευτική σύζυγος και έκανε ό,τι της έλεγε ο Τραμπ, χωρίς να φέρνει την παραμικρή αντίρρηση.

Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων έζησε πολλά περιστατικά με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο.

Ένα από αυτά που δεν μπορεί να ξεχάσει είναι ότι ο Τραμπ δεν του έδωσε ποτέ πίσω τα 130 δολάρια που του είχε δανείσει για μία παραγγελία McDonald’s.

Δείτε το βίντεο: Η Μελάνι αποφεύγει το χέρι του Τραμπ

donald-trump-melania

Η αδυναμία του Τραμπ για το junk food είναι γνωστή. Όπως λέει ο 50χρονος πρώην σωματοφύλακας κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής προς το αεροδρόμιο ο Τραμπ του ζήτησε να σταματήσει και να του αγοράσει cheesburgers, έτσι ώστε να έχει να τρώει κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο πρώην πρόεδρος δεν είχε μετρητά μαζί του και έτσι ρώτησε τον Μακέι αν μπορεί να δανειστεί από αυτόν.

Ο Μακέι απάντησε «φυσικά», αλλά όπως είπε τα λεφτά δεν του τα επέστρεψε ποτέ.

Δείτε το βίντεο:  Δημοσιογράφος ρωτά την Μελάνια αν αγαπάει τον Τράμπ
protothema.gr

Πηγή: newsone.gr