Τι δώρο γενεθλίων θα μπορούσατε να πάρετε σε μια γυναίκα, όπως η Μελάνια Τραμπ, που έχει τα πάντα;

Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν την απάντηση: Μετρητά φυσικά! Οχι για την ίδια, αλλά για το κόμμα.

Όπως αναφέρουν οι Times του Λονδίνου, το Σαββατοκύριακο, οι υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων έλαβαν όχι ένα και δύο, αλλά πολλά email και μηνύματα στο κινητό τους που τους προέτρεπαν να υπογράψουν μία ψηφιακή κάρτα με ευχές για τα γενέθλια της Μελάνια.

Το μήνυμα θύμιζε  τα περιβόητα μεταμεσονύχτια tweets του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. «Ξέρουμε τι σημαίνει η Πρώτη Κυρία για ΣΕΝΑ για αυτό θα σου δώσουμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ευκαιρία να υπογράψεις την κάρτα της, αλλά πρέπει ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!».

Οσοι υπέγραφαν την κάρτα γελάστηκαν, καθώς στη συνέχεια μεταφέρονταν σε μία σελίδα, όπου διάβαζαν άλλο μήνυμα, που τους ζητούσε να κάνουν μία δωρεά.

Για όσους δεν ήξεραν πόσα, το κουτάκι των 100 δολαρίων ήταν ήδη τσεκαρισμένο. «Εργαζόμαστε σκληρά για να προσταστεύουμε την κληρονομιά των Τραμπ από τον Μπάιντεν και τη Ριζοσπαστική Αριστερά, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας» έγραφε το δεύτερο μήνυμα με τη φωτογραφία της Μελάνια δίπλα.

«Χρειαζόμαστε μόνο μερικές δωρεές ακόμα σήμερα για να παραμείνουμε στον στόχο μας – θα μας βοηθήσετε γρήγορα να κλείσουμε την τρύπα;».

in.gr

Πηγή: newsone.gr