Ανήμερα των Χριστουγέννων στις 20.00 η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται τις«ΆγριεςΜέλισσες» στο «Rouk Zouk». Οι αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς του ΑΝΤ1 βάζουν ακουστικά, παίζουν με την καρδιά τους, τραγουδούν και χαρίζουν γέλιο για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού». Ο ΑΝΤ1, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο πλαίσιο του προγράμματος «Κάνε την Αγάπη πράξη» στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη! Αυτά τα Χριστούγεννα αναλαμβάνει να βοηθήσει τα 300 παιδιά, που μεγαλώνουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», να κρατήσουν το χαμόγελό τους!

Με τη Ζέτα σε άκρως εορταστική διάθεση και τους ήρωες των «Άγριων Μελισσών» σε μεγάλα κέφια, η εορταστική εκδοχή του «Rouk Zouk» έχει χιούμορ, ατάκες και πειράγματα. Η χημεία των πρωταγωνιστών θα βοηθήσει στις δοκιμασίες που τους περιμένουν; Η κόντρα των δύο οικογενειών θα συνεχιστεί και στο πλατό του παιχνιδιού; Θα το ρίξει έξω το Σταμιρείκο; Θα βάλουν όλοι τα δυνατά τους για να κερδίσουν;

Απόψε τα πράγματα «αγριεύουν» με Σεβαστέικο vs Σταμιρέικο… Όπου Σεβαστέικο, οι: Κάτια Δανδουλάκη, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή και Αναστάσιος Ροϊλός. Στην απέναντι ομάδα: Μαρία Κίτσου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Μιχαλάκη, Έλλη Τρίγγου και Αργύρης Πανταζάρας.

Πηγή: newsone.gr